2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یعنی چطوری؟میشه بیشتر توضیح بدین؟

مثلا  خود  من  خیلی به شوهرم  وابستم  .خرید  بدون  شوهرم  نمیتونم  انجام  بدم .بهم  حال  نمیده .کافی شاپ  با دوستام میرم  حال  نمیده  جای خالی  شوهرمو  حس  میکنم .مسافرت  تنهایی نمی تونم  .برم ..حتی  خوابیدن  هم  بدون  اون  برام مقدور  نیست  ۱۰ بار وسطش  بیدار  میشم .خودشم  میدونه  .بدون  اون  توی رخت خواب  نمیرم ..میدونم  کاملا  اشتباهه و بعدا ضرر میکنم  .ولی  شده  دیگه ...خودشم  همیشه  در  مورد من  حرف  میزنه  میگه  خیلی  بهم  وابستس .مثلا  توی  پذیرایی باشه  .من تنها  نمیرم  تو اتاق  بخوابم  .تا  نیاد  خوابم  نمیبره 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

مثلا  خود  من  خیلی به شوهرم  وابستم  .خرید  بدون  شوهرم  نم ...

وووی مثل من.....

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

وابستگی تو عرف دومدله یکیش خوبه و معنای دلبستگی رو میده! یکیش بده و علایمشم اینه که مثلا زن بدون شوهرش هیچ کاری ازش برنمیاد! یا وقتی شوهر خونست یکسره بهش میچسبه و توقع داره آه و ناله شو گوش بده ! و همش توقع زیااد از شوهر داره و مثلا درک نمیکنه ک الان شوهر سرکار و نباید تلفن زد و وقتشو گرفت، برعکس فکر میکنه که اگر شوهر سرد جواب میده یعنی اینکه دوسش نداره! کلا مثل کنه است😀 و مردا از این موجودات متنفرن!

البته  چون  من  اینجوری  رفتار  کردم  .حس  میکنم  .اونم  مثل  من شده  .میره  بیرون  زنگ  میزنه  بیام دنبالت  بریم ؟؟ وقتی  محل  کارمم .ساعتها  دم در  منتظر  می مونه  تا  بیام .در صورتی  که میتونه بره  دور دور وقتی  کارم  تموم شه  زنگ بزنم  بیاد .غذا  هم  وقتی  خونس  فقط  کنار  من  میخوره  .یا  میگه  حداقل  بشین  پیشم .

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

یک مورد بارز دیگه شونم اینه که اگر وقتی دلخوری پیش بیاد، که زیادم پیش میاد براشون، نمیتونن تحمل کنن و سریع دوباره میرن عذرخواهی میکنن! چون خاصیتشون اینه که به کسی باید بچسبن! 

خوب ما الان دو حالت شیرینی و منصوره رو داریم .آخه میخوام بدونم منم هستم یا نه   .بیشتر علایم م ...

عزیزم بیشتر این حالت اوایل ازدواج رخ میده البته کسی رو میشناسم ک بعد از سالیان هنوز همونطوره! اما این حالت ها با شناخت خصوصیت های مردانه و یادگیری سیاست های زنانه تا حدود زیادی قابل حله!