2777
2789

دخترا من ۱۵ هفته و دو روزم امروز رفتم برا جنسیت بهم گفت

با ان تی تفاوت داشت

امکانش هس دوباره تغییر کنه؟

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

تغییر که نمیکنههرچی هفته بالاتر بره حدسش دقیقتره

امروز بهم ۹۰ درصد گفت

دیگ همینه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان نداره تغییر کنه. کروموزوم ها از اون اول شکل گرفتن. با سونو نتیجه دقیق تر میشه. به همین دلیل می ...

عزیزم منطورم اینع امکانش هس اشتباه شده باشه

وای این ازون حرفا بودا. جنسیت جنین همون لحضه لقاح تعیین میشه.فقط وقتی سن بارداری بالاتر بره تکامل اندام جنسیش بیشتر میشه و میشه با سونوگرافی دیدش

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

من ۱۶هفته ۴روز گفت دختره انومالی گفت پسره

ان تی گفت مشخص نیس

انومالی درست بود

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
وای این ازون حرفا بودا. جنسیت جنین همون لحضه لقاح تعیین میشه.فقط وقتی سن بارداری بالاتر بره تکامل ان ...

عزیزم منظورم اینه ممکنه اشتباه کرده باشه سونو؟

عزیزم منظورم اینه ممکنه اشتباه کرده باشه سونو؟

ن منظورش اینه که اخرین سنویی که رفتی درسته چون هر چی جنین بزرگ تر میشه درست تره تشخیص جنسیتش

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛