2777
2789

سلام من خیلی دلم میخواد درسمو ادامه بدم ولی همسرم قبول نمیکنه چی بگم بهش قبول کنه خودش فوق لیسانس داره ولی با درس خوندن من مخالفه

چی بگم بهش قبول کنه

شوهر منم‌نمیزاره .

شوهر یکی از دوستانم اجازه داد . اینطور که زدن سرو کله همو شکستن .‌تلویزیون خونه رو شکستن . و.... کلی جنگ کردن دعوا کردن . تا شوهرش راضی شد 

همه هم فکر میکنن شوهرش  آقاس و بدون هیچ حرفی قبول کرده این بره درس بخونه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو میخوام برم سر کار. بهت کمک کنم. ی همسر مستقل اعتماد بنفس بیشتری هم داره. از این حرفا

اگه پولش برای زندگی تون بسه زیاد اصرار نکن. متفرقه مطالعه داشته باش. حتما لازم نیست مدرکش رو بگیری. شوهرم همیشه دوست داشت جامعه شناس بشه ولی نشد ولی مطالعه اش اونقدر بالاست که قد ی کارشناس ارشد میفهمه

گازش بگیر

هرچی میگم راضی نمیشه قبل  ازدواج قبول  کرد الان میگه نه نمیخواد بخونی 

اینقد دلم میخواد برم مدرسه

وقتی با دوستام حرف میزنم میبینم اونا قبول شدن ناراحت میشم من نمیتونم مدرسه برم

شوهر منم‌نمیزاره .شوهر یکی از دوستانم اجازه داد . اینطور که زدن سرو کله همو شکستن .‌تلویزیون خونه رو ...

وای کاش شوهر منم راضی میشد 

من دلم میخواد برم مدرسسه

بگو میخوام برم سر کار. بهت کمک کنم. ی همسر مستقل اعتماد بنفس بیشتری هم داره. از این حرفااگه پولش برا ...

اخه دلم میخواد برم مدرسه با آدمای جدید آشنا بشم 

درسمو بخونم امسال سال آخرم ولی نمیزاره 

من از اولش چندین بار حرف زدم باهاش و با خونوادش و شرط کردم تا هرچقدر دلم بخواد درس میخونم

قبول کردن .دانشگاه دور قبول شدم نذاشت برم

دیگه نزدیک مبرم ولی خب نگفت نرو نمیزارم

بنظرم به یه بزرگتر بگو باهاش حرف بزنه 

چرا؟اول باید دلیلشو بپرسی بعد راضیش کنیهمسر من میگه به شرطی میذارم بخونی ک دولتی قبول شی ازاد محیطش ...

اخه اون اصلا نمیزاره من دیپلم مو بگیرم 

اخه دلم میخواد برم مدرسه با آدمای جدید آشنا بشم درسمو بخونم امسال سال آخرم ولی نمیزاره

متاسفانه باید دنبال راه دیگه ای بگردی. همسرت نذاره چاره ای نداری. کلاس هنری یا خیاطی نمیشه بری. کلاس پیلاتس یا یوگا؟ اونجا هم میشه دوست پیدا کرد یا آشنا شد