2777
2789

اونقدر واسه چیزای کوچیک تاپیک میاد زود زود که تاپیک های مهم رو هیچ کسی نمیبینه قدیما خیلی کمتر بودن تاپیکا و مردم خیلی نظر میدادن مطالب مفیدی گقته میشد

الان بی اهمیت ترین موضوع سایت موضوع مادران و بارداریه!

از تاپیکایی که پر بازدید میشن میشه فهمید

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول همین بوده 

من تاپیک مفید و نظرات مثبت ندیدم 

اقدس الویه که قدیمی بود 

تا بوده همین بوده 

هیچ تغییر ی هم نکرده 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

مرسی ازاطلاع رسانی... تاپیک مهم منظورت دعوا مادرشوهر وخواهرشوهر وجاری وعروس والا تاحالا تاپیک مهم ند ...

نه منظورم تاپیک های در مورد خود شناسی و کتابخوانی و کودک بود قبل تر ها که الان کلا نابود شده

قبلا اهالی نی نی سایت مادرایی بودن که دغدغه بچه و بارداری داشتن الان پر شده از نوجوونای زیر ۱۸ سال

اخه همون مادرای باردارم تاپیکهای عجیبی میزنن 

به سن نیست محتوا کلا زیر خط فقره 

More water flowed under the bridge, people changed their minds