خب سلام به همه! امروز میخوام یه داستان بامزه براتون تعریف کنم. قضیه از اونجایی شروع شد که من تصمیم گرفتم کمی نظم به آشپزخونم بدم. البته به نظر میرسید این کار خیلی ساده است، ولی وقتی رسیدم به درب قابلمهها، همه چی به هم ریخت!
اولش با خودم گفتم: "خوب اینکه کاری نداره ،دربها رو میذاری روی قابلمهها و تموم!" ولی خب، انگار دربهای قابلمههای من تصمیم گرفته بودن با من بازی کنن. هر چی درب روی قابلمهها میگذاشتم، باز هم چندتا درب بدون صاحب باقی میموندن. اصلاً نمیدونم این همه درب اضافه از کجا اومده بودن!
تصمیم گرفتم دربها رو توی یه کشو بچینم. ولی هر بار که در کشو رو باز میکردم، همهی دربها مثل دومینو روی هم میریختن. انگار که همهشون از انتظار برای افتادن خوشحال بودن! همسایهمون، خانم حسنی، بهم پیشنهاد داد از یه قفسه مخصوص برای دربها استفاده کنم. ولی راستش رو بخواین، هیچ قفسهای نتونست جلوی شورش دربها رو بگیره!
بعد از کلی تلاش و شکست، به این نتیجه رسیدم که بهترین راه اینه که دربها رو به ترتیب سایز و اندازه مرتب کنم. شاید اینطوری کمتر با هم دعوا کنن. و حالا هر بار که دربها رو مرتب میکنم، با خودم میخندم و میگم: "وای، چه کسی فکرش رو میکرد که من روزی با دربهای قابلمههام اینقدر درگیر بشم؟"
شما هم اگه راه حلی برای این مشکل پیدا کردید، لطفاً به من بگید! چون هنوز هم دربهای قابلمههای من هر از گاهی تصمیم میگیرن بهم نشون بدن که نظم و ترتیب واقعی از نظر اونا چیه!