2777
2789

اگه ضربه نخورده و خدای نکرده نشکسته ، کاریش نمیشه کرد و دقیقا مثل استخون‌های دنده غیر قابل کار خاصی کردنه … حتی اگر هم که با ضربه مو ور داشته باشه …. طول میکشه تا این درد از بین بره ولی باید تحمل کنی و اگه مطمئنی آبسه ای چیزی نیست ، راه  دیگه ای جز زمان دادن نداری …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکش 

برو شکسته بندی با دستش جا بندازه واست

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

اگه ضربه نخورده و خدای نکرده نشکسته ، کاریش نمیشه کرد و دقیقا مثل استخون‌های دنده غیر قابل کار خاصی ...

بالای شونه های شوهرم نشستم نمی‌دونم از همونه یا نه کش آورده 

بالای شونه های شوهرم نشستم نمی‌دونم از همونه یا نه کش آورده

شاید … ولی نگران نباش …. رو کوسن بشین جاهایی که مدت طولانی باید نشسته باشی و به مرور درست میشه …. ان شالله 

اگ راهکاری دارید منم بگید مامانم اینطوری شده لایک کنید

بالش تیوپی دائما و هرشب ضماد دنبه خرما ۲۱ روزه خوب میشه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من بعد از یه سقط دوقلو اینطوری شدم

رفتم برام جا هم انداختن ولی باز بعد چند ماه دوباره درد ناک شد تنها راه کنترلش استفاده از بالشت طبی دوناتی هست

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب