2777
2789
عنوان

سلام میشہ لطفا یہ نظر بدید😭💔

69 بازدید | 13 پست

من ۱۶ سالمہ...

مامانم و بابام صبح ھا میرن سرکار یہ بچہ ۲ سالہ رو میدن بہ من تو خونہ دست من و خواھرم رابطم اصلا با خواھرم خوب نیست و ھمش کتک کاری میکنی و فوش بد میزنہ بھم برادرم ھم ھمش گریہ میکنہ امروز مادرم میدونست ما مھمون دارم از عمد خونہ رو تمیز نکرد گرفت خوابید صبحشم رفت سر کار من صبح ساعت شیش از ترس اینکہ مھمونا بیان خونہ کثیف باشہ پاشدم التماس خواھرم کردم انقدر اشک ریختم تا کمکم کنہ خونہ رو تمیز کنم (خونمون خیلی بزرگہ ادم کمرش درد میگیرہ)بعد من دسشویی و آشپزخونہ رو کلا تمیز کردم کلا خونہ رو از این رو بہ اون رو کردم دقیقا ناشتا ھم بودم ساعت ۱۲ کارم تموم شد بابام زنگ زد گفت ناھار درست کن من بدبخت امدم ناھار درست کنم آبھا رفتن دیگہ ھیچی غذا سفارش دادیم و اینا...

الان من تو سن ۱۶ سالگی تمام کتفم درد میکنہ کمرم درد میکنہ ... تمام ناخونام میسوزہ و پوست پوست شدہ 

آیا این حق منہ؟ من چہ گناھی کردم؟

دخترای ھمسن خودمو کہ میبینم اشکم در میاد:)

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ھرچی میخوام فاز ادمای شاد رو در بیارم و مودب باشم بیشتر ضربہ میخورم

اشتباهت همینجاست چرا اصلا التماس میکنی کارارو باهاش تقسیم میکردی

وظیفشو انجام میداد 

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

دیگه ۱۶ سالته توام میتونی بد بزنی

واقعا جرئتشو ندارم 

از بابام خیلی میترسم وقتی مامان و بابام عصبی بشن بد میزنن حتی میدونم ممکنہ مثل قبل منو از خونہ بندازن بیرون

...

آبجی من دوتا داداش کوچیک تر از خودم دارم و یه خواهر .... بزرگ تر از خودم راسش من دچار افسردگی ام و دارو مصرف میکنم

من کمبود محبت دارم هیچکس تو خونه منو دوست نداره

مامانم خواهر داداشامو بیشتر از خودم دوست داره مثلا وقت غذا همرو صدا میزنه بجز من ک بابام دلش میسوزه صدام میزنه برا همه غذا جا میکنه بجز من خودم میرم میریزم

موقع دعوا با خواهرم ک داره منو میزنه منم میزنم میاد منومیزنه و تهدید میکنه ک میخوام به بابا بگم رابطه با دوست پسرتو 

واقعا خستم 

سابقه خودکشی دارم 

آبجیم بهم میگه تیمارستانی و روانی

برو خودتو بکش برو رگتو بزن مامانم هیچی بهش نمیگه

خستمممم دلم میخواد بمیرم 

اشتباهت همینجاست چرا اصلا التماس میکنی کارارو باهاش تقسیم میکردیوظیفشو انجام میداد

خب تو فکر کن مھمون بیاد نصف خونہ تمیز باشہ نصفش کثیف بعد این مھمون ما دو تا پسر بزرگ دارہ من خجالت میکشم خب🙁

...
واقعا جرئتشو ندارم از بابام خیلی میترسم وقتی مامان و بابام عصبی بشن بد میزنن حتی میدونم ممکنہ مثل قب ...

خب دیگه اگه سلیطه بودی حداقل رویه شونو عوض میکردن

خب تو فکر کن مھمون بیاد نصف خونہ تمیز باشہ نصفش کثیف بعد این مھمون ما دو تا پسر بزرگ دارہ من خجالت م ...

خب دیگه از یه جا باید شروع کنی دیگههههه بعدم تو بچه ی اون خانواده ای چرا باید تو خجالت بکشی