2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ تا تخم مرغ کامل همبزن با وانیل سبک که شد یه لیوان شکر اضافه کن انقد بزن تا پف بشه یه لیوان اب اضافه کن و یک‌چهارم لیوان روغن .ارد الک شذه و بکینگ پودر اگرم خواستی پودر کاکاو اضاف کن ارد دو لیوان 

من بخاطر پسرم که حساسیت به پروتیین گاوی داشت همش با اب پرتقال یا اب خالی و کمی گلاب درست میکردم

خوب میشد ولی اون بافت نرمی که با شیر درست میشه رو نداره

پیماته ها هم همون چیزی که تو نت هست

بجای شیر یا ماست همون میزان اب میوه یا اب و گلاب یا کافی میکس با اب سرد قاطی کن درست کن

خوبم میشه؟میتونم از اون‌کاغذامخصوص استفاده کنم؟چجوری بذارم‌تو فر

عزبزم قنادم 

کیک عصرانه و کافی شاپی کلا شیر و ماست ندارن! 

کیک‌اسنفجی باز شیر و ماست ندره! 

بزن تو کپسول یا قالب کاغذی کاپ کیک 

این دستور کیک عصرانس 

هم برا‌کاپ‌کیک خوبه فرق نداره 

همین تو قالب بزرگ درست کن

عزبزم قنادم کیک عصرانه و کافی شاپی کلا شیر و ماست ندارن! کیک‌اسنفجی باز شیر و ماست ندره! بزن تو کپسو ...

من کپسولای مخصوص کاپ کیک دارم از اینایی که نیاز به قالب فلزی ندارن و عادی میشه توی فر گذاشت

وقتی از کاغذ جداشون میکنم مثل چسب مانند دور تا دور و کف کاپ کیکام میچسبه😔بخاطر همین یه دوونه کاغذ روغنی مخصوص کیک یزدی رو دوباره تو همون قالب میزارم😅به نظرتون اون چسب ماننده پلاستیک نیست؟

عزبزم قنادم کیک عصرانه و کافی شاپی کلا شیر و ماست ندارن! کیک‌اسنفجی باز شیر و ماست ندره! بزن تو کپسو ...

خب گلم من کپسول دارم ولی یکم کوچیکه میترسم بریزه

بعد اگه ریختم تو کپسول چجوری بذارم فر