2777
2789
عنوان

یه سوال دارم راجب زمان درس خوندن

97 بازدید | 10 پست

سلام خانما دختر خواهر من امسال میره دهم و میگه که همه بچه ها واسه کنکور از الان میخونن تست میزنن روزانه منتها استرس داره میگه همه دارن میخونن من عقب موندم باید از الان زمان بزارم بخونم ولی نمرونم از کجا چه درسی کی اصلا نمیدونم چجوری برنامه بریزم حتی نمیدونم کجا تست بزنم توی سایت باشه یا کتاب آموزشی خجالت میکشم از دوستام بپرسم...خلاصه خودشو داره میکشه اط استرس بهش میگم چخبره از الان این همه اذیت کنی خودتو که نمیشه 

خواستم بپرسم از کنکوریا که تو سایتن اگه میشه هر چیزی میدونید بگید پول مشاوره خواهرم نداره وگرنه میفرستادیمش

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

بعنوان کسی که سه سال متوالی زندکیشو مای کنکور نابود کرده و انواع مشاور رو داره میگم

اونایی که از دهم دارن ضجه میزنن تهش میبرن و هیچ پخی نمیشن

اولا اروم باشه

دوما کم کم خودش میفهمه

خواستید باز مفصل کمک میکنم

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعنوان کسی که سه سال متوالی زندکیشو مای کنکور نابود کرده و انواع مشاور رو داره میگماونایی که از دهم ...

والا آروم که نمیشه هیچ هی میگه بقیه رفتن تیزهوشان من نرفتم ولی اینارو فقط به من میگه چون با من خیلی صمیمیه به خونوادش چیزی نمیگه تا شرمنده نشن ولی بنظرتون از چه درسی شروع کنه از الان بخونه؟بعد ببخشید یه سوال دیگه روزی چند ساعت بخونه خوبه واسه دهم

منم میرم دھم و از دیروز شروع کردم بہ پیش خوانی٭ھیچ وقت برای شروع دیر نیست😊💛

به سلامتی پس همسن خواهر زادمی انشالا موفق بشی گلم توهم تجربی هستی؟از چه درسی شروع کردی

والا آروم که نمیشه هیچ هی میگه بقیه رفتن تیزهوشان من نرفتم ولی اینارو فقط به من میگه چون با من خیلی ...

روزی ۲ ، ۳ ساعت ولی هرروز بخونه کافیه

روز اولم از ۱ ساعت و نیم شروع کنه خوبه

یکساعتم شد ایراد نداره

بعدشم اجی

من

۶ سال سمپاد بودم

۳ سال کنکور دادم

سهمیه داشتم استفاده نکردم

مزشکی قبول نشدم

الان دارم رشته دبگه ای توی ی دانشگاه معنولی میخونم

و هرروز خداروشکر میکنم که مزشکی قبول نشدم الحمدالله

و بینهایت رشتمو دوست دارم

برای ارشدم میرم میخونم میرم شریف انشاالله

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
به سلامتی پس همسن خواهر زادمی انشالا موفق بشی گلم توهم تجربی هستی؟از چه درسی شروع کردی

مرسی ممنون💕

ارہ دھم تجربی میرم امسال

ریاضی رو شروع کردم بعد بہ ترتیب فیزیک-زیست-شیمی میخونم :)

...
روزی ۲ ، ۳ ساعت ولی هرروز بخونه کافیهروز اولم از ۱ ساعت و نیم شروع کنه خوبهیکساعتم شد ایراد ندارهبعد ...

خب خدارو شکر شما راضی من همینارو بهش میگم 

فقط پدر این دختر یکم سخت گیره رو درسش هم حساسه باعث شده خواهر زادم بیشتر استرس نمره داشته باشه حتی یبار کارش به قرص کشید ولی کو گوش شنوا باباش فقط میگه درسشو بخونه بعدش هر کاری خاست بکنه دیگه زبونم مو در آورد بسکه خودم و خواهرم نصیحتش کردیم 

مرسی ممنون💕ارہ دھم تجربی میرم امسالریاضی رو شروع کردم بعد بہ ترتیب فیزیک-زیست-شیمی میخونم :)

به امید خدا هر رشته ای که خواستی در بیای 

استرس اصلا نداشته باشی بجای قهوه هم که ضرر داره آب بخور از خوابت زیادی نزن یک امتحانو خراب کردی اصلا مشکلی نداره خدا پشتته 💝