2777
2789
عنوان

سرطان یا متاستاز کبد

1114 بازدید | 4 پست

کسی خدای نکرده توی اقوامش متاستاز کبد بوده که سونو و سی تی کبد سالم باشن اما آنزیم های کبدی بالا باشه و به کبد زده باشه؟ یکی از اقوام دور این مشکل براش پیش اومده

ببین تا سی تی اسکن هستی نده معلوم نمیشه 

پدر من تو رودش یه توده داشت دکترا گفتن سرطان بدخیم 

سی تی اسکن انجام داد گفتن متاستاز زده به کبد و ریه 

بعد گفتن باید بره پت اسکن . پت اسکن هن فقط چند شهر تو ایران داره. رفتیم انجام دادیم جوابش اومد که هیچی نیست سالام فقط روده اش توده داره 

عمل کرد خداروشکر خوب شد 

چطور ممکنه سونو و سی تی کبد رو سالم نشون بدن ولی به خاطر آنزیم های بالایه کبد بگن سرطان کبد گرفته بالا رفتن آنزیم هایه کبدی دلیل بر سرطانی شدنش نیست هزارتا دلیل داره یکیشم کبد چرب هست کبد چرب آنزیم های کبدی رو بالامیبره هرچی چرب تر آنزیم ها بالاتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا سی تی اسکن هستی نده معلوم نمیشه پدر من تو رودش یه توده داشت دکترا گفتن سرطان بدخیم سی تی اسک ...

اینم توی روده اش توده داشته هنوز شیمی و شروع نکرده اتفاقا سی تی سالم نشون داده فقط انزیمای کبی بالان... خوب پدر شما آنزیم های کبدیش سالم بود؟ 

اینم توی روده اش توده داشته هنوز شیمی و شروع نکرده اتفاقا سی تی سالم نشون داده فقط انزیمای کبی بالان ...

انسیم کبدی بالا باشه شاید کبدش چربه

ازمایش خون داده بود ولی میگفتن فقط داخل پت اسکن معلوم میشه 

بعد اگه داخل روده باشه شیمی درمانی نمیکنن عمل میکنن در میارن تموم میشه 

بگردین یه دکتر خوب پیدا کنید پدر من پیش ۴ تا دکتر بردیم