2777
2789

من ماه پیش سر اینک برام موقعی ک حقوق میگیره مجزا پول بزنه به حسابم و من هی هرماه بهش نگم و خودش بفهمه

من هربار غرورمو خورد نکنم جلوش

اول منطقی صحبت کردم دیدم بازم پشت گوش انداخت و یک روز از صحبتامون گذشت و پولی ب حسابم نیومد دعوا شدیدی راه انداختم و از اخر زد

این پول خیلی ناچیزه خیلی ۱۵۰۰ تومن

و گف بهم اینو میزنم باز خرید بزرگی چیزی داشتی میریم ک من خیلی کم پیش میاد خرید کلی کنم اونم فقط عید میکنم یا مسافرتی چیزی تابستون بریم

خلاصه بگذریم

البته  ماهی یک تومن هم داره شهریه کلاسمو میده ک کلا چار تومنه و قسط بندی کرده طرف حدودا دوماه دیگه تموم میشه قسط کلاسم

الان سر ماه شده دیروز فک کردم حقوقشو ریختن و چند بار چک کردم حسابمو پولی نیومده بود

دیشب دوباره با هزاران فکر و خجالت بهش رو انداختم ک پول شهریه کلاسمو بزن و درکنارش گفتم پول منم بزن

گف حقوقمو نریختن هنوز

ولی مطمئنم امروز صب ریختن حقوقشو

بازم چندین بار چک کردم تا الان پولی نیومده حسابم

بنظرتون اینکارو بکنم یا نه

اینک الان شوهرم رفته بیرون و تا شب نمیاد

یکی از کارتاش از دیشب دست من مونده

بنظرتون امروز برم بیرون و دو تومن ب حسابم کارت ب کارت کنم یا نه

تاحالا اینکارو نکردم نمیدونم واکنشش چی باشه

خسته شدم از بس هی حرفیو تکرار کنم براش

میترسم دیگه موقعیت پیش نیاد و نتونم بگم بهش یا برم بیرون خودم بریزم

بنظرتون بازم چندروزی صبر کنم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزحقوق بدن عصری بحساب میشینه تاشب صبرکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖