2777
2789
عنوان

خانمای متاهل حلقه ازدواج میندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 22 پست
بله همیشه دستم هستموضوع عجیبی که اینجا دیدم افتخار شدید برخی خانم های متاهل به پیدا کردن خواستگار هس ...

دقیقا...یه همکلاسی داشتم متاهل بود و مدام مورد مزاحمت توسط مردها قرار می‌گرفت اما حاضر نبود حلقه دست کنه...اگه حلقه دست کسی باشه خواستگار یا مزاحم هم کنتر پیدا میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا...یه همکلاسی داشتم متاهل بود و مدام مورد مزاحمت توسط مردها قرار می‌گرفت اما حاضر نبود حلقه دست ...

درسته

اما اونچه که من در برخی تاپیک ها دیدم فراتر از این حرفها بود

خانمی با خوشحالی از پیدا کردن خواستگار  با ترفندهایی  مثل نداشتن حلقه و ساده نگه داشتن چهره و نداشتن رنگ مو ( واقعا به اسم ترفند ازش اسم می برد) تعریف می کرد. نه به این دلیل که بخواد خیانت کنه به این دلیل که مثلا حال شوهر و مادر شوهرش رو بگیره که از شما بهترش هنوز دنبال من هستند!!!

منم از اول نمینداختم چون نه دوسش داشتم نه راضی همیشه دوست داشتم بقیه بهم توجه کنند و تیکه بندازند و ...

تا حالا شده خیانت کنی یا به خیانت فکر کنی؟ میخوام بدونم چقدر علاقه نداشتن به همسر میتونه تاثیر گذار باشه توی خیانت کردن

من اولش دستم میکردم بد دیدم شوهرم نمیکنه من درآوردم و واقعا هم راضی نیستم و چشم دنبال مرد های دیگه ه ...

ببخشید میپرسم تا حالا شده به خیانت فکر کنی یا انجامش بدی؟