2777
2789
عنوان

خدایا اجازه نده اینقدر این مامانم منو حرص بده

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 50 پست
کاش تو منو بفهمی اینقدر رفتاراش منو عاصی کرده وجودم بعضی مواقع میشه پر از نفرت اصلا هر چقدر بهش میگم ...

همون ساعت یازده چرا نزاشتی دختر 

بو نگرفته باشه خراب نشده

بو که میگم بو هااااا

همون ساعت یازده چرا نزاشتی دختر بو نگرفته باشه خراب نشدهبو که میگم بو هااااا

خب از بیرون برگشته بودم اینقدر خسته بودم گفتم یه ساعت بعد میشورم رفتم نگاه کردم دیدم مامانم کل آبو باز کرده یه قطره آب هم نیست 

الان نگاه کردم بو نگرفته طبقه بالای یخچاله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از بیرون برگشته بودم اینقدر خسته بودم گفتم یه ساعت بعد میشورم رفتم نگاه کردم دیدم مامانم کل آبو ب ...

آب حالا داری سری فریز کن 

نداری برو از همسایه یخ بگیر 

بهتره تک یخچالم نباشه دیگه 

همین که سر انجیر رلت میخواد مادرتو کبود کنی نشون میده تقصیره کیه خدا به راه راست هدایتت کنه یا لااقل ...

بچه از وقتی دنیا میاد این شکلی نیستش که نتیجه تربیت میشه این پس نمیشه همچی رو انداخت گردن بچه شاید بهتر باشه بگیم خدا بعضی پدر و مادراهم به راه راست هدایت کنه

شماهم ازاون دسته از آدمایی که بچه وقتی ب مادرش بی احترامی می‌کنه میگی همه مادرا مثله هم نیستن!!!درحالیکه باید کمی رو ادب بچه کار کرد.توی این پست نه مادر و می‌شناسی نه دختر و.فقط از طرز بیان جملات توسط دختر تا حدودی میشه چیزهایی رو فهمید.همین دختر فکر کرده بااین طرز بیان بره خونه ی شوهر؛مستقل میشه؟امروز نرفته فردا برمیگرده.عصبانی هستی درست بیان کن.یعنی چی میزنم کبودش میکنم.تفکرش جدیده تفکر مادرش قدیمیه؛دلیل بر بد بودن مادر نیست اتفاقا باید باهم مدارا کنن

بچه از وقتی دنیا میاد این شکلی نیستش که نتیجه تربیت میشه این پس نمیشه همچی رو انداخت گردن بچه شاید ب ...

شاید شما با مادرتون مشکل دارید ولی شرایط همه مثله شما نیست.دلیلی نداره همه رو به چشم خودتون ببینید و براساس رفتارشان مادر خودتون بقیه رو قضاوت کنید

بعضی از مادرا بسیار حرص درارن خدا کمک کنه من اینجور نباشم برای دخترام

دقیقا بعضی از مادرها حرص دارن سر بچه های بدبختشون 

حالا دور از جون مادر استارتر 

مادر استارتر بنده خدا ساده هست