2777
2789
عنوان

خدایا اجازه نده اینقدر این مامانم منو حرص بده

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 50 پست
تمام برگای درختا را تو این چله تابستون هرروز آتیش میزنه کل حیاط پر از دود میشه

چند سالته؟ کجا زندگی میکنید که منبع آب دارید و انقد حیاط بزرگ که برگ خیس رو آتیش بزنید !! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که سر انجیر رلت میخواد مادرتو کبود کنی نشون میده تقصیره کیه 

خدا به راه راست هدایتت کنه یا لااقل راه راست به سمت تو کج کنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

سبزی آب نمیخاد ؟.زیاده روی میکنه انجیر رو که اگه کیسه خیلی کثیفه بنداز بره

من اینقدر انجیر تازه دوست دارم ولی هر بار این اینکارو میکنه ناراحت میشم 

سبزی هم ریحون و تره ایناست روزی دوبار آب میده بهشون  

دوستان یادتون باشه همه پدر مادرها مقدس نیستن من خودم یه مادرم،  مادر رفیق های دخترمو میبینم که چه رفتاری دارن با بچه هاشون.همیشه بازو یکی از دوستای دخترم کبوده،و چند وقت پیش دستشو آتل کرد باباش دستشو شکسته خواهشا بعد از فکر کردن حرف بزنید💔

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

[QUOTE=347051380]کلا بعضی مادر دخترا با هم نمیتونن بسازن نهایتا ادم از بزرگتربیشتر انتظار سازگاری دا ...

شکر خدا معلمی دستت توجیب خودته 

بالاخره سروکار داشتن با دانش اموزا حوصلتم بیشتر میکنه 

مادرت کار درستی نمیکنن تواین بی ابی و الودگی هوااب هدرمیدن وبرگ اتش میزنن ولی چکار میشه کرد؟تواین سن کسی عوض نمیشه شمام عصه نخور هرکی یه مشکلی داره تواین دنیا مال شمام این مدله

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شکر خدا معلمی دستت توجیب خودته بالاخره سروکار داشتن با دانش اموزا حوصلتم بیشتر میکنه مادرت کار درستی ...

مرسی قشنگم که اینقدر خوب باهام حرف زدی دردو بلات بخوره تو سر این کاربرای بیشعور 

دوستان یادتون باشه همه پدر مادرها مقدس نیستن من خودم یه مادرم، مادر رفیق های دخترمو میبینم که چه رف ...

میبینی چقدر بی شعورن یه عده فقط نخونده میان حرف مفت میزنند دلم میخواد اینا را اگه میشد تو تاپیکام راه ندم 

با زبون خوش حالیش کن میبینی که فخشش بدی می‌خورنت اینجا

کاش تو منو بفهمی 

اینقدر رفتاراش منو عاصی کرده وجودم بعضی مواقع میشه پر از نفرت 

اصلا هر چقدر بهش میگم متوجه نمیشه 

میگما الان من مرغای تیکه شده را گذاشتم بالای یخچال بشورم بعد فریز کنم خراب نمیشه ؟ از ساعت یازده گذاشتم 

آب نیست بشورم