2777
2789
عنوان

تک نیت💚❤

499 بازدید | 139 پست

اگه دارین لطفا دریغ نکنید 

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

دوستان اگر میشه تایپیک اخرم و تایپیک صلوات رو برام گزارش بزنین

انجام دادین بهم بگین براتون بگیرم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ف ..ا ل تک نیت داره؟

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
دوستان اگر میشه تایپیک اخرم و تایپیک صلوات رو برام گزارش بزنینانجام دادین بهم بگین براتون بگیرم

من زدم میخام بدونم شخص مورد نظرم خیانتکاره؟

چجوریه؟ قصدش دیدنم بود؟ باز میاد؟

ما برات تک نیت بگیریم یا تو برای ما میگیری؟

شما  اگه کسی داره

دوستان اگر میشه تایپیک اخرم و تایپیک صلوات رو برام گزارش بزنینانجام دادین بهم بگین براتون بگیرم

عزیزم گزارش زدم و خوندم

میشه بهم بگی م بهم حس داره؟ کی میاد جلو؟ 

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

زدمبه نیت اینکه روان شناس میشم؟ شوخر ایندم عاشقم میش۷؟

بله

عزیزم شرمندتم برای یکی از نیت هات دوباره میگیرم خیر در میاد

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

من زدم‌برات عزیزم 

لطفا برام بگیر نیتم اینه حسی بهم داره یا نه؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚