2777
2789
عنوان

کنکوریهااا

63 بازدید | 2 پست

میدیدم بعضی از نی نی سایتی ها تاپیک میزنن که نمیتونیم برنامه ریزی کنیم یا مشاور بگیریم برای همین خواستم بگم برنامه راهبردی موسسه های آموزشی اومده

میتونید بدون گرفتن مشاور خودتون روی اون برنامه ها بخونید هر برنامه‌ای مزیت و معایبی داره و بستگی به شخص داره که کدوم رو میتونه بهتر اجرا کنه 

میتونید برنامه هارو این کانال دریافت کنید

https://eitaa.com/Opal_konkur

هر سئوال یا مشکل یا مشاوره‌ای در مورد کنکور،آزمونها،نهایی،...داری ازم بپرس قول میدم کمکت کنم 

اینا ب درد نمیخورن ادم باید روش برنامه ریزی و درس خوندن رو بلد باشه:/

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

اینا ب درد نمیخورن ادم باید روش برنامه ریزی و درس خوندن رو بلد باشه:/

اتفاقا خیلی ها هستن روی همین ها خوندن و موفق شدن همه چیز بستگی به خود شخص داره 

هر سئوال یا مشکل یا مشاوره‌ای در مورد کنکور،آزمونها،نهایی،...داری ازم بپرس قول میدم کمکت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.