بچه ها من این ماه هفته اول اقدامم نفخ داشتم و کمر درد بعد خوب شد دو روز پیش به شدت پهلوهام درد میکرد یه روز کامل که نمیدونم سردی بود دلیلش یا از علایم بارداری و گه گاهی سینه درد خفیف دارم گه گاهی تخمدان هام یه کوچولو تیر میکشه ول میکنه جوش زدم حوصله بیرون رفتن ندارم دلم میخواد دراز بکشم البته قبلا هم بودم الانم یه پنج روز به موعدمه علایم ندارم فقط گاهی تخمدان هام یه نبض مانند میزنه یا سینم یه کوچولو میگیره...
به نظرتون علایم بارداریه؟😭دلم بچه میخواد امید دارم هر بیبی منفی خاریه تو چشمم البته دوتا بیبی زدم تا الان منفی بوده
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
این بارداریمم،ترشح همراه خارش داشتم، فکرکردم عفونت، امابارداربودم
دعا کن واسم خدا این ماه خوشحالم کنه ارزومه خدا یه فرشته بهم بده
چندماه اقدامی
پریودهات منظم
اصلاجلونیافتاده؟
ماه پیش دو روز جلو افتاد ماه سومه ولی چون دوساله بچه میخوام شدید ولی چون شرایطش نبود نیاوردم واقعا طاقت ندارم حتی بهت بگم تا اخر هفته صبر ندارم بیبی بزنم باورت میشه با هر پریودی گریه میکنم
پنج روز بگذره بعد بیبی بزن ایشالله ک مثبت بشه قبل از اقدام چکارایی انجام دادی؟؟منم میخوام اقدام کنم ...
من قبل اقدام چکاب های بارداری و دندون رفتم البته دندونام سه تاشو پرنکردم هزینم نرسید خخخ پریودم سیاهدونه عسل و گرمیجات خوردم این ماه روزای تخمک گذاری اقدام کردم دیگه نه امیدم به خداست خداکنه ناامید نشم
ماه پیش دو روز جلو افتاد ماه سومه ولی چون دوساله بچه میخوام شدید ولی چون شرایطش نبود نیاوردم واقعا ط ...
عزیزم من دلم روشن
اینکه جلوانداختی خیلی نشونه خوبی
سردی نخور
فعالیتت زیادنباشه
ان شاءالله بارداری