2777
2789

سلام دوستان برای کنکور تجربی کدوم مشاورا بهترن

تیم مدیکال استوز چطوره؟

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟

یکی از اقوام دور ما پزشکی ایران هم قبول شد میگه همکلاسی های من همه مشاور شدن می‌گفت دوست خودم ۲ تا مشاور و کوچ داشته هیچ زمینه ای از مشاوره و برنامه ریزی نداره ولی الان برای بیشتر از ۵۰۰ تا دانش آموز برنامه ریزی می‌کنه خب آینده این همه بچه برای تجربه یک نفر بکار می‌ره 

دانشجوهای پزشکی همه یک مشاور داشتن که الان توی این رشته تحصیل میکنن خودشون پایه و اصول رو که سال اول نمیدن 

من چند سال پیش هم المپیاد دادم یا تیزهوشان قبول شدم کارنامه ها رو آزمون میخریدن به اسم خودشون توی پیج می‌گذاشتند کارنامه خود من هم همینطور 

برای همین میگم باورشون نکنید 

یکی از اقوام دور ما پزشکی ایران هم قبول شد میگه همکلاسی های من همه مشاور شدن می‌گفت دوست خودم ۲ تا م ...

درست میگین ولی متاسفانه من بی نظمم احتیاج دارم یکی باشه چک کنه و برنامه بده بهم ک درس بخونم😑

یکی از اقوام دور ما پزشکی ایران هم قبول شد میگه همکلاسی های من همه مشاور شدن می‌گفت دوست خودم ۲ تا م ...

همه مثل هم نمیشن من خودم با دانشجوی پزشکی مشاوره گرفتم عالی بود واقعا

درست میگین ولی متاسفانه من بی نظمم احتیاج دارم یکی باشه چک کنه و برنامه بده بهم ک درس بخونم😑

اگه بخوای میتونم یکی رو بهت معرفی کنم، یه جلسه هم مشاوره رایگان میده خودت میفهمی خوبه یا نه

بی نظمی تقصیر شما نیست چون تجربه اورتون برای کنکور هست خودتون رو سرزنش نکنید مشاور واقعا لازمه حتما مشاوره بگیرید ولی یک مشاور خوب خیلی خوب درباره اش تحقیق کنید بعد مشاور بگیرید خیلی از افراد اینجا مشاوره‌ای بی نام و نشون معرفی میکنن خیلی دقت کن بهشون زود آینده ات رو دست هر کسی نسپار 💗

بی نظمی تقصیر شما نیست چون تجربه اورتون برای کنکور هست خودتون رو سرزنش نکنید مشاور واقعا لازمه حتما ...

بله درست میگین....ممنونم از راهنماییتون❤️

والا من از مشاور خودم خیلی راضی‌ام همه چی حساب شده و خوبه

برنامه‌هاش هم عالیه

سال پیش خودم کم کاری کردم و نخوندم ولی امسال دوباره میگیرمش و دیگه باید بخونم🥲

البته انقد جدیت داره ک مجبورم میکنه ب خوندن🥲

والا من از مشاور خودم خیلی راضی‌ام همه چی حساب شده و خوبهبرنامه‌هاش هم عالیهسال پیش خودم کم کاری کرد ...

بله ممنون میشم اگ ممکنه