2777
2789

منم همینطوریمم

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بده یه لباس اندازم پیدا نمیشه

میشه بگید چند کیلویین؟ اگه دوست داشتین

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

40 فقط میخوام 5 کیلو اضاف کنم هرکاری میکنم نمیشه

میخواین آزمایش بدین شاید از کمبود ویتامین و آهن باشه . و از دکتر بخواید اشتها آور یا ویتامین براتون بنویسه

میخواین آزمایش بدین شاید از کمبود ویتامین و آهن باشه . و از دکتر بخواید اشتها آور یا ویتامین براتون ...

آزمایش دادم همه چیم اوکیه خیلی سخت چاق میشم 

یه کیلو هم ک اضاف کنم همش میره تو صورتم، بدنم خییلی کم تغییر میکنه 

آزمایش دادم همه چیم اوکیه خیلی سخت چاق میشم یه کیلو هم ک اضاف کنم همش میره تو صورتم، بدنم خییلی کم ت ...

ای بابا . من خودم ۵۷ کیلوعم ولی خیلی کمتر بهم میخوره مثلا میخوره ۵۰ اینا باشم . ولی دوست یه دو کیلو اضافه کنم . ولی صورتم تپل میشه 

سعی کنید همش در حال خوردن باشید چیز کوچیک . میوه ، تنقلات ، آجیل خیلی خوبه ، چیز های شیرین چاق میکنه 

ای بابا . من خودم ۵۷ کیلوعم ولی خیلی کمتر بهم میخوره مثلا میخوره ۵۰ اینا باشم . ولی دوست یه دو کیلو ...

من خودم بیشتر از وزنم بنظر میرسم گیرم همون 5 کیلوئه

دیگه دارم خومو میکشم با خوراکی 

من خودم بیشتر از وزنم بنظر میرسم گیرم همون 5 کیلوئهدیگه دارم خومو میکشم با خوراکی

ان شاالله به وزن ایده‌آل خودت برسی