2777
2789

⬅️ ویروس جدید غیرقابل درمان به سرعت در هند گسترش یافته است

🔹۵۰ مورد ابتلا به ویروس چندیپور در کل ایالت گجرات گزارش شده و در ۱۶ مورد نیز جان خود را از دست داده اند.

🔹هیچ درمان یا واکسنی برای آن وجود ندارد.

کانال اخبارتهران توایتا زده بود

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

همش از هوای گرم و داغونه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش فکر نکنید آینده هنوز نیومده تو حال زندگی کنید چطور از همه گیری کرونا جون سالم به در بردیم اگر خدا بخواد و عمرمون به دنیا باشه با این ویروس هم نمی میریم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چه مرضیه؟؟؟

نمیدونم والا

خداخودش کمک کنه فقط

تااومدیم یه نفسی بکشیم ازکرونا بازشروع شد

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
به درکخسته شدیم به قرآناینا تازه راه تجارت دارو رو یاد گرفتن

اره بخدا..

بازارشون کسادشده ازبعد کرونا

بهش فکر نکنید آینده هنوز نیومده تو حال زندگی کنید چطور از همه گیری کرونا جون سالم به در بردیم اگر خد ...

اره واقعا

ان شاالله

نمیدونم والاخداخودش کمک کنه فقطتااومدیم یه نفسی بکشیم ازکرونا بازشروع شد

از بس که اهالی چین و هند کثیفن‌ 

خدا بگم چیکارشون‌ کنه 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰