2777
2789

خانما ممنون میشم نظری ندارید یه کامنتی بزارید بقیه ببینن

من دو تا پسر یه ساله و سه ساله دارم یه ماه دیگه باید برم سر کار (کارمندم) ولی اصلا آمادگیش رو ندارم

بچه ها رو صبح خودم باید بزارم مهد و باید غذاشون هم همراهشون باشه ظهر هم خودم باید بیارم خونه

شوهرم پیشم نیست به جز آخر هفته ها

هر توصیه دارید مثلا چه وسیله هایی کارام رو زودتر پیش میبره که بخرم مثل آرام پز غذاساز 

شب غذای فردا رو حاضر کن بذار یخچال بچه ها وقتی از مدرسه برمیگردن انقدر گشنه ان که یک گاوو درسته میخورن 

ظرف چاشت بچه ها رو صبح زود براشون آما ه کن میوه و ساندوبچ و خوراکی دیگه 

اگه پسرت شیفتش چرخشیه کارت یکم سخت میشه 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم میخوام زودپز برقی بخرم

فیریزم پر کنم گوشت و‌مرغ که مشخصه

بادمجون سرخ شده و لوبیا سبز و نخود سبز و هویج رنده ای و قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خورد شده  و پنیر پیتزا  و اینا مصارف منه

مامان دوتا گل پسر

من دختر چهارسالمو گذاشتم مهد که خودشم بازی با بچه هارو خیلی دوس داره سه روز فقط رفت گریه میکرد از دره مهد داخل نمیرف، خواستم بگم شهریشو اول طی کن شاید بچه هات نمونن اونجا، اول بدی شهریه دیگه پس نمیدن

ممنون از نظرتونسرخ کن بدون روغن شما میدونید خوبه یا نه؟؟

من دارم بستگی ب سبک زندگیتون داره 

من برا گرم کردن کباب و مرغ و اینا ازش استفاده میکنم

و احیانن کیک  ولی طعم سرخ کردنشو دوس ندارم 

من خودم میخوام زودپز برقی بخرمفیریزم پر کنم گوشت و‌مرغ که مشخصهبادمجون سرخ شده و لوبیا سبز و نخود سب ...

فلفل دلمه و هویج و قارچ تا حالا فریز نکردم قلق خاصی نداره؟؟ 

مزه اشون عوض نمیشه؟؟ 

فلفل دلمه و هویج و قارچ تا حالا فریز نکردم قلق خاصی نداره؟؟ مزه اشون عوض نمیشه؟؟

چرا فلفل دلمه و قارچ مزه اشون تغییر میکنه مثل اینکه آب میندازه یه همچین‌چیزی کلا مثل تازه اش نیست اصلا

عزیزم من از ماشین ظرفشویی ماشین لباسشویی سرخ کن پلوپز خیلی استفاده میکنم و کارام زود پیش میره برا بچ ...

یه سوال ماشین ظرفشویی همش میگن نخر خوب نیست و استفاده نداره برا شما چقدر کارایی داره؟؟؟