2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم که معمولی ام

446 بازدید | 18 پست

که گیرایی من به خاطر چهره و تیپم نیست 

که اگر کسی دوست داشت معاشرتی بکنه

بخاطر سبک و سیاقی باشه که دارم 

البته هنوز اون سبک و سیاق رو محض اطلاع تون پیدا نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازش کن بیشتر بگو دلایل ت رو

اینکه توی خیابون یا در جمع کسی بهت خیره نمیشه و راحتی

کسی که برای قصد خیر جلو میاد به رفتار و عقایدت نگاه میکنه و نه صرفا ظاهر

مشکلاتی که بخاطر وجود برخی مردهای ظاهرگرا برای اونایی که زیبایی خیره کننده دارن برای این قشر بوجود نمیاد و وقت و انرژیشون را برای دفع این مشکلات تلف نمیکنن

و ...

.                                                                  
اینکه توی خیابون یا در جمع کسی بهت خیره نمیشه و راحتیکسی که برای قصد خیر جلو میاد به رفتار و عقایدت ...

و خود فرد  هم راحت تر میشه

که نمی خواد  کمتر خودنمایی کنه تا بیشتر به چشم بیاد 

تو دام عمل های پی در پی نمیفته 

زیبایی ش رو دوست داره و اون رو نمی خواد به عالم و آدم ثابت کنه

و خود فرد هم راحت تر میشهکه نمی خواد کمتر خودنمایی کنه تا بیشتر به چشم بیاد تو دام عمل های پی در پ ...

درسته، همیشه برام سواله چرا کسی که زیبایی داره خیلی بیشتر آرایش میکنه یا میخواد توی چشم باشه در صورتی که در حالت عادی هم متمایز هست ولی انگار به مرور زمان نسبت به این موضوع حریصتر میشن

.