2777
2789
عنوان

سخنرانی مادرشوهر

167 بازدید | 11 پست

من سعی میکنم کم برم خونه مادرشوهر و مثلا ارج و قربم حفظ شه اون روز بعد دو هفته تقریبا رفتم خونه مادرشوهرم،بگم حالا مادرشوهرم واقعا زن بدی نیست ولی بعضی وقتا یه چیزایی میگه آدم وا میره،اونروز میگفت که اره اگه شوهراتون خدای نکرده زن دوم گرفتن نباید به روش بیاری که پرو نشن بخوان علنی بکنن باید بزاری تو خفا کارشونو انجام بدن تا خسته بشن از پنهانکاری بزارنش کنار بعد می‌دونن که منم روی این بحثها خیلی حساسم توی حاملگی اینطوری آدمو با حرفاشون اذیت می‌کنن بعد بهشون میگم من اصلا از فکر کردن بهش خوشم نمیاد در موردش حرف نزنین بعد میگن چرا باید باهاش کنار بیای وبهش فکر کنی وگرنه خدای نکرده اگه پیش بیاد اذیت میشی بنظرتون یه آدم فهیم این حرفارو درسته بزنه؟شما بودین چه جوابی می‌دادین ؟یعنی دوروزه دارم روانی میشم میگم چرا یک جواب درست نزاشتم تو کاسشون که اجازه ندن به خودشون جلوی عروس اینطوری حرف بزنن و بالاخره بنظرم یه توهین بزرگه و همچنین حتما منظور اینه که پسرمون فردا یه غلطی کرد پشتش هستیم نمیدونم چرا مردم گوشاشونو میگیرن دهنشونو الکی به چرت و پرت  وا میکنن

بگو من حس کنم این اتفاق افتاده طلاق میگیرم اون بمونه و زن جدیدش 

بگو از اینکه بدن همسرم رو کس دیگه ای هم لمس کنه بیزارم 

حالا بعضیا دوست دارن و بیمارن خودشون می‌دونن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم اینجوریه .. ولی مهری بااااالا بزنید خانمااااا بالاااااا

گول نخورید. شوهرم از ترس  مهریه کاری نمیکنه 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه دونه میوه بذار دهنت با خونسردی بگو‌ نه‌مادرجون  زمونه شما اینجوری بود 

ما الان نمیذاریم به رو باز شدن برسه یواشکی چیزخورش می کنیم خلاص شه

اعصاب دادگاه و‌پاسگاه و طلاق کشی هم  نداریم

بعدشم کرکر بخند

و خدا برای من کافیست.....
چیزی از پسرش دیده نکنه اخه کی این دری وریا رومیگه !!!!!!!

نه والا من نه تا حالا چیزی ازش دیدم نه به طفلی میخوره اهل این چیزا باشه از پسورد گوشی و رفت و امدشم همه چیو باخبرم 

نمیدونم این حرفاشون برای چیه

منم یبار بهم گفت و چندین بار برادرشوهرم

ولی شوهرم واقعا بد نیست 

اوناااا پرش میکنن

منم دعوا راه انداختم گفم مادرت اینو گف  برادرت اینو گف 

😃😃جداشون کردم

الان مادرش فشاریه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
یه دونه میوه بذار دهنت با خونسردی بگو‌ نه‌مادرجون زمونه شما اینجوری بود ما الان نمیذاریم به رو باز ...

🤣🤣🤣🤣🤣مممنونم ازش استفاده میکنم

بگو من حس کنم این اتفاق افتاده طلاق میگیرم اون بمونه و زن جدیدش بگو از اینکه بدن همسرم رو کس دیگه ای ...

دقیقا ،قکر میکنن چون قدیم مینشستن مسوختن و میساختن ماهم پامونو میزاریم رو پا غمبرک می‌زنیم گوشه خونه

منم یبار بهم گفت و چندین بار برادرشوهرمولی شوهرم واقعا بد نیست اوناااا پرش میکننمنم دعوا راه انداختم ...

خوب کردی والا ،از بیکاری میرم رو اعصاب آدم بعد میشینن میگن چرا پسرمونو آزمون جدا کرد ما که بدی بهشون نکردیم، زندگی آروم ادمو مختل می‌کنن بعدشم انتظار دارن آدم رفت و آمد کنه

خواهر شوهر داری؟ میگفتی رو به خواهر شوهرت که عزیزم نصیحت‌های مادرت رو آویزه ی گوشت کن یا میگفتی الحمد اله من با یه خانواده ی با شخصیت و با فرهنگ ازدواج کردم و شوهرم سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شده حلال زاده س از این کارا نمیکنه