2777
2789
عنوان

کسی درکم نمی کنه😔

92 بازدید | 5 پست

هیچکی درکم نمی کنه،هر کی یجور قضاوت،چقدر آدما بی درک هستن،مشکلات خصوصی که نمی تونم واسه کسی توضیح بدم و هر کی هر جور دلش میخواد قضاوت می کنه،حتی خانواده،تورو خدا نمک رو زخم کسی نپاشین،همیشه احتمال اینو بدین که شاید یه مشکلی داره که اصلا حتی نمی تونه به شما بگه😔

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودت حواست به خودت باشه همه جوره

جالبیش اینه سر زنشم می کنن،متهمم می کنن،بدون اینکه کمی فکر کنن،و منم هیچی نمی تونم بگم🥲دلمم نمیاد نفرین کنم،خانوادمم

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
جالبیش اینه سر زنشم می کنن،متهمم می کنن،بدون اینکه کمی فکر کنن،و منم هیچی نمی تونم بگم🥲دلمم نمیاد ن ...

خیلی بده خانواده منم خییلی فرق میزارن من زودتر ازخواهر بزرگم ازدواج کردم وهرچقد بدجنسی کرد با گریه گفت هیچ وقت هلالت نمیکنن و.. حسودی فش وتوهین .من فقط گفتم قسمتم بوده وحرفات بهم ضرری نمیرسونه همین.

اما الان که اون ازدواج کرده به خاطردلسوزی یا وضعمالی یاهرچی نمیدونم حتی همسرم که همیشه سعی میکنم خوانوادمودخوب جلوه بدم فهمیده وناراحته از فرق گذاشتن وبد رفتاریشون وبهم میگه ببین این رفتارو ومن خجالت میکشم ازهمسرم.قبلا خییلی رفتارشون باشوهرم خوب بود ودوسش داشتن الان ...برعکس خصوصا پدرم . وخواهرم روز بعدش که نامزدی کرد آمد بهم گفت فلانی نامزد من از تو بهتره درحالی که به امام حسین نیست اون خونه داره همسرمن ۱۰،۱۱سال از نامزد اون کوچیک تره وبه امید خدا خونه مبگیریم ،

خیییلی هوای خواهرمو داشتم که ناراحت نشه ودلش نخاد نامزد بازی نکردم جلوش ولی اونااا.. سپردم به خدا همه چیزوبهذوقتش جوابشو بده

حالا من چی بگم به نظرت!هاا؟

خیلی بده خانواده منم خییلی فرق میزارن من زودتر ازخواهر بزرگم ازدواج کردم وهرچقد بدجنسی کرد با گریه گ ...

هعی !!چی بگم،واقعا چیزی هم نمیشه گفت