2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا مادرم

211 بازدید | 31 پست

سلام بچها من ب اجازه ی شوهرم فقط میتونم برم خونه مامانم اونم ن خیلی زیاد وقتی دلم میگیره تنها میشم میخام برم ولی هیچوقت خونه نیست همش میرن خونه مادربزرگم پیش داداشاش برا عید هم انگار ن انگار من بلید برم خونه پدرم یه روزشم خونه نبودن همش خونه مادربزرگم که خیلیم دوره هم ممکن نیست برم هم شوهرم نمیزاره الان دل خیلی گرفته شوهرم چندروز ماموریت بود دل میخاست برم خونه پدرم اما یه هفته نبودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اونا وقتی دلتنگت نمیشن و سراغی ازت نمیگیرن بهتره تو ام زیاد اویزونشون نشی من سه ساله عروسی کردم بابام اینا یه بارم دعوتم نکردن فقط چندبار اتفاقی رفتم خونوشن در حد دو سه بار ولی اونا خیلی بیشتر شام و ناهار اومدن خونم اصلا هم به روی خودشون نیما ن حتی تو این سه سال یکبار حتی یکبارم زنگ نزدن احوالمو بپرسن

دلم میگیره که همون یجا که میتونم برم هم نمیتونم

مشکل شما شوهر خسیس بددل کنترل گره که توتاپیک هات نوشتی  مادرتو ول کن اینو یه جوری درست کن که اگه بچه اوردی بدبخت نشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

سعی کن وابستگی ات رو کم کنیبرای کسی بمیر که برات تب کنه

همیشه همه چی خوراکی و... برام میاره مامانم ولی نمیتونه دست از برادر خواهرش بکشه منم سرد شدم باهاش عذاب وجدان دارم

مشکل شما شوهر خسیس بددل کنترل گره که توتاپیک هات نوشتی مادرتو ول کن اینو یه جوری درست کن که اگه بچه ...

خیلی روش کار میکنم میدونی از اولش خیلی بهتر شده ولی بازم غیز قابل تحمله نمیدونم میتونم باهاش ادامه بدم یا نه