2777
2789
عنوان

طلاق خالم

163 بازدید | 10 پست

خالم ۱۶ سالش که بود شوهرش دادن به زور به مرد روانی الان که بیست ساله میگذره هنوز نمیتونه ازش طلاق بگیره خرجی نمیده کتک میزنه فحشای بد میده میره محل کار خالم فحش میده تو خیابون شلوارشو میکشه پایین باز فحش میده خالم التماسش میکنه طلاق بده نمیده میگه خونه و ماشینی که با صبح تا شب کار خریدی و باید بزنی به نامم خالم میگه باشه میزنم اونم میگه بریم بزن ولی باز طلاقت نمیدم خانواده مونم اصلا ساپورتش نمیکنه و پشتش نیست چیکار میتونه بکنه از شر این روانی راحت بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکیه مگه مرتیکه اوسکل روانی ازشمدرک جمع کنه اروم اروم کاراشو کنه مگه خاله ت دیوونه س دور از جون ک خونه و ماشینش رو بزنه ب نان لندهور بایه وکیل صحبت کنه راهنماییش کنن مدرک جم کنه که روانیه این اشغال بره پیش عشق و حالش

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
مگه نمیگید دیوانست.. اگه اثبات بسه اصلا نیازی به باج دادن بهش نیست راحت حکم طلاقو صادر میکنن

بیا و ثابت کن تهش میگن غیرتی بوده نمیخواسته زندگیش بهم بریزه یا نمیخواسته زنش کار کنه

میترسه ازش اگه اقدامی بکنه و بفهمه قمه اینا میکشه روش بچه هاشونو اذیت میکنه

طفلی بچه ها اگه اینجوری میترسه چجوری میخوادجداشه

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
طفلی بچه ها اگه اینجوری میترسه چجوری میخوادجداشه

همین دیگ میگه عمرم حروم شده ۴۰ سالمه یبار عشق ندیدم میگه زوجا رو تو خیابون میبینم گریم میگیره زندگیم نابود شد

بیا و ثابت کن تهش میگن غیرتی بوده نمیخواسته زندگیش بهم بریزه یا نمیخواسته زنش کار کنه

بابا پزشکی قانونی ثابت میکنه

واقعا مشکل روجی روانی داره؟  

آخه میگی شلوارشو میکشه پایین تو خیابون  معلومه چنین فردی ثبات اخلاقی و روانی نداره

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
همین دیگ میگه عمرم حروم شده ۴۰ سالمه یبار عشق ندیدم میگه زوجا رو تو خیابون میبینم گریم میگیره زندگیم ...

کاش از یه وکیل کار بلد کمک بگیره

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
بابا پزشکی قانونی ثابت میکنهواقعا مشکل روجی روانی داره؟ آخه میگی شلوارشو میکشه پایین تو خیابون معل ...

مشکل که تاحالا پزشک تایید نکرده ولی واقعا رفتارای دور از انسانیت و وحشتناک داره میبینی میره درخواست طلاق میده یهو روانی میشه سره اینارو میبره