2777
2789
من نکردم و نمیکنم 😊 لطفا بحث نکنید باهام🙏

شما از اونایی که احترام میزارن به بدن بچه شون خودشون تصمیم بگیرن 

آفرین آفرین

بچه دومم دختر شد بچه سوم پسر بشه ختنه نمیکنم میزارم خودش تصمیم بگیره ختنه رو میشه انجام داد ولی ختنه کردن و نمیشه درست کرد حالا درد ک دیگه طبیعی یه خجالت م که فکر نکنم دیگه بچه های دهه های جدید بکشن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از اونایی که احترام میزارن به بدن بچه شون خودشون تصمیم بگیرن آفرین آفرینبچه دومم دختر شد بچه سوم ...

بله بزرگ شدن خودشون تصمیم بگیرن من شوهرم به شدت تعصبیه تنها موردی که باهم تفاهم داشتیم سرش 😊😁

من نکردم و نمیکنم 😊 لطفا بحث نکنید باهام🙏

ایشون پرسید ازونایی ک اینکارو کردن ! نگف کی ختنه نکرده . فک نکنم حرفیم داشته باشه درین مورد با کسی !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
وقتی که پسرم ۶سالشع وهنوز ختنه نشده

چرا نگهش میدارین ،هدفتون چیه واقعا؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
بله بزرگ شدن خودشون تصمیم بگیرن من شوهرم به شدت تعصبیه تنها موردی که باهم تفاهم داشتیم سرش 😊😁

متأسفانه من و شوهرم دیر متوجه شدیم البته شوهرم اصرار داشت احترام بزاریم من گفتم بریم انجام بدیم تا کم کم تو اطراف دیدم همه میگن بابا بدن خودشون عه بزارید تصمیم شو بگیرن چشم ختنه رو میشه یه روزه انجام داد ولی ختنه کرده باشی. نخواد چیکار کنیم

یه آشنا داریم مأمور بهداشت و نظارت پلمپ میکنه همه خواهر و برادر دکتر و پرستار بخدا نکرده ختنه پسرش 11ساله است 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اگه دست منم بود نمیکردم🤕خیلی استرس دارم دلم به حالش میسوزه

حالا که باید انجام بدید یه جای خوب بببر قشنگ مطمئن شو بی حس کنن انشالا که اذیت نمیشه و زودم خوب میشه کلا مامانا اینجورین همیشه نگران

آره عزیزم دیروز تو همین فکر بودم الان ۳ میزنم سفته براش میخوام ۴ بگیرم ۵ فکر کنم خیلی بزرگ میشه آره؟

همون ۵ رو بگیر که قشنگ راحت باشه براش وگرن فاشر وارد میشه بهش و اذیت میشه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏