2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو بردن بهترین متخصص . ولی بعد خوب شدن معلوم شد نمیدونم چیکار کرده دیش بچه اینجوری کج دیش میکنه . نمیدونم ایرادیه یا فقط همینه مشکل خاصی نیس

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

ت لازم نیس کاری کنی دکتر خودش انجام میده 

نگران نباش بی حسی میزنن فقط اگ شیر خشک میخوره با خودت ببر بزاری دهنش آروم میگیره دکتر کارش و انجام میده 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فقط آمپول سری دردش اومد خودم دستو پاش رو نگه داشتم از بعدش میترسیدم که اون مشکلی نداشت بیشتر من اینگار من مشکل داشتم 4 ماه و نیمش بود با لیرز بود با حلقه انجام نده خیلی ها عفونت کرده راضی نبودن

من امروز که شد یکماه بردم ختنه کردم بیشتر گریه میکنن مثل قدیم نیس که من یادمه داداش کوچیکمو ختنه کردیم هر بار میخواس جیش کنه گریه میکرد یه بار خواب بود یهو تو خواب شروع کرد به جیغ زدن منم بچه بودم یهو دستپاچه شدم پارچه ی روشو برداشتم اینم قدرت پرتابش بالا بود دو متر جلو تر پرتاب کرد🥲🥲😅

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
دیروز ۳ ماهه شد

پس سن خوبیه چون دست و پا نمیزنه اذیت نمیشه 

منم پسرم هشتاد روزش بود کردم فقط با اولین جیش گریه کرد بعدش اوکی شد 

استا و شیاف کودک حتما داشته باش 

روش ما حلقه بود و کلش ده دقیقه طول کشید

من نکردم و نمیکنم 😊 لطفا بحث نکنید باهام🙏

خخ فک کن بیست سال دیگه عمل ختنه میشه یه جور عمل زیبایی اینقدر زیاد میشه تو سن بالا میگن فلانی رفت عمل زیبایی انجام داد میگیم چی میگه ختنه😅😅😅

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه