2777
2789
عنوان

نمیخوام بخدا خودمو از الان خواهر شوهر خوب نشون بدم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 42 پست
شوهرم یه بار بهم گفت خوبی زمانی خودشو نشون میده که کسی بهت بدی کنه و تو بگذری و خوب باشی، وقت خوبی ک ...

این حرف شما رو یه زمانی بهش معتقد بودم ولی جواب ازش نگرفتم چون ادم ها همه چی رو به حساب خودشون میزارن نه خوبی شما 

گاهی لازمه به طرف رفتارشو بفهمونی

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من با اینکه کاری بهش نداشتم اما اون خیلی اذییتم کرد آخرشم مجبور شدم به خدمتش برسم

چیکارش کردی که بشینن سرجاشون؟ 

خانواده شوهر من یعنی مادرشوهر و خواهر شوهرام بهم فحش دادن و منم قطع ارتباط کردم. حالا شوهرم که می‌ره اونجا بهم نفرین کردن هم خودم هم بچم. دلم میخواد زنگ بزنم هر چی دهنم میاد بهشون بگم اماا نمی‌دونم کار درستیه یا نه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارش کردی که بشینن سرجاشون؟ خانواده شوهر من یعنی مادرشوهر و خواهر شوهرام بهم فحش دادن و منم قطع ار ...

خیلی مفصله ولی من تو قبل از عقدم خیلی بهم فوحش میداد و توهین میکرد حتی به مامانمم توهین میکرد 

شوهرمم پشتم بود 

چون مخالف بود اذییت میکرد که بهم بخوره یه بار هی چرت می‌گفت منم جوابشو دادم بعد از اون به بعدم بهم می‌گفت زبون درازی آخر کار هم چون راضی نمیشد شوهرم گفت خودمون میریم عقد میکنیم که وقتی عقد کردیم عکس محضرو استوری کردم بعد هی زنگ میزد فوحش میداد انقد جیغ میزد که حد نداشت منم کلی دلم خنک شد چون خیلی اذییتم کرد تا یه ماه فقط خون گریه میکرد بعدم که کلا خطمو عوض کردم الان یه سال و خورده ای هست عقدیم من حتی یه بارم ندیدمشون 

خیلی مفصله ولی من تو قبل از عقدم خیلی بهم فوحش میداد و توهین میکرد حتی به مامانمم توهین میکرد شوهرمم ...

به اون چه ربطی داشته که موافق یا مخالف ازدواجت باشه 🤦🤦🤦. بعضیا حد و حدودشونو نمیدونن. من هر چی شوهرم جلوشون وایمیسته اونا بدتر فحش و نفرین میکنن. والا من که موندم با اینا چیکار کنم که دست بردارن. 

به اون چه ربطی داشته که موافق یا مخالف ازدواجت باشه 🤦🤦🤦. بعضیا حد و حدودشونو نمیدونن. من هر چی شو ...

والا سره عقدم حتی زن داداشمم دخالت داشت 

یه کاری کردن که بدون مراسم عقد کنم البته خیلی راضیم از انتخابم و تصمیمم ولی دخالتا به حدی بود که غریبه هام داشتن فوضولی میکردن 

ما نامزدی بودیم مادرشوهرم می‌گفت کاری نکن برم دختر فلانی رو برای پسرم بگیرم منم هر چی میگفتم خوب برو کی جلوتو گرفته می‌گفت نه پسرم تو رو میخواد اصلا یه ذره عار نداشت این زن 

والا سره عقدم حتی زن داداشمم دخالت داشت یه کاری کردن که بدون مراسم عقد کنم البته خیلی راضیم از انتخا ...

🤦🤦🤦 نمی‌دونم والا از این دخالتا می‌خوان به چی برسن. فقط عقده هاشونو می‌خوان خالی کنن. مادرشوهر هم که تکلیفش مشخصه حسادت می‌کنه به عروس. حالا تا دیروز با پسرش کار نداشته از وقتی عروس میگیره میشه مادر دلسوز فداکار که فقط اون حواسش به پسرشه. 

اگه خوبیت بی منته خوبی کن اگه دنبال این ک برات جبران کنن اصلا نکن.

آفرین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فکر میکنم نسبت به بقیه مورد ظلم بیشتری قرار گرفتند و اسمشون بد جا افتاده.

دقیقا ولی خداییش عمه های منم خیلی یدجنسن و عروساشون از اونا بدتر  البته خدایی مامان خودم و زنعمو بزرگم ب کنار