2777
2789
عنوان

عمل بینی مشهد 1403

6829 بازدید | 23 پست

بچه ها کی امسال بینیشو تو مشهد عمل کرده ؟ پیش کدوم دکتر تورو خدا بگین آیا راضی هستین یا نه و اینکه آیا بعد از عمل بینی مشکل تنفسی پیدا نمیکنید؟ و هزینه اش چقدر شده ؟ هر کس تجربه داره بگه . خیلی مردد هستم اما بینیم نیاز به عمل داره گوشتی و نسبتا بزرگ 

منپیش هما سبزاوا ی عمل کردم انحراف پیدا کرده بینم

من پیش خانم دوست ندارم عمل کنم . نرگس رزم آرا شنیدم خوبه ولی میگم‌اقا باشه بهتره . دکتر ناهید دوست داشتم که هم گرونه هم رفتن از ایران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش خانم دوست ندارم عمل کنم . نرگس رزم آرا شنیدم خوبه ولی میگم‌اقا باشه بهتره . دکتر ناهید دوست د ...

یعنی واقعا 30نفر نگاه کردین کسی نظری ندارع . تجربه ندارین؟ برای تنفس یا هرچیزی  

🔱 معرفی بهترین جراح بینی اختصاصی در شیراز؛ با توجه به چهره و مدل بینی و سبک درخواستی شما 🔱

🔹مشاوره رایگان برای عزیزان تا پایان فصل پاییز

🔹نوبتگیری فوری و بدودن دغدغه برای هموطنان عزیز

🔹امکان اقساطی کردن هزینه عمل با شرایطی بسیار راحت☺️

🔹برای رفاه حال شما عزیزان نیز یک پرستار اختصاصی آنلاین، بعد از عمل به شما اختصاص داده میشود تا احتیاجی به مراجعه حضوری به پزشک در شیراز نباشد.

⚜️ این ها تنها بخشی از خدمات زیباکس برای شما عزیزان است؛ تنها کافیست عبارت " عمل بینی با زیباکس" را در گوگل سرچ زده و تمامی نمونه کارهای جذاب+ پیج اینستاگرام و وبسایت و همچنین از تماام خدمات جذاب ما مطلع گردید.

🛑برای دریافت مشاوره رایگان اسم و فامیل و شماره تماستون زیر ارسال کنید

09301391548

یعنی واقعا 30نفر نگاه کردین کسی نظری ندارع . تجربه ندارین؟ برای تنفس یا هرچیزی

🔱 معرفی بهترین جراح بینی اختصاصی در شیراز؛ با توجه به چهره و مدل بینی و سبک درخواستی شما 🔱

🔹مشاوره رایگان برای عزیزان تا پایان فصل پاییز

🔹نوبتگیری فوری و بدودن دغدغه برای هموطنان عزیز

🔹امکان اقساطی کردن هزینه عمل با شرایطی بسیار راحت☺️

🔹برای رفاه حال شما عزیزان نیز یک پرستار اختصاصی آنلاین، بعد از عمل به شما اختصاص داده میشود تا احتیاجی به مراجعه حضوری به پزشک در شیراز نباشد.

⚜️ این ها تنها بخشی از خدمات زیباکس برای شما عزیزان است؛ تنها کافیست عبارت " عمل بینی با زیباکس" را در گوگل سرچ زده و تمامی نمونه کارهای جذاب+ پیج اینستاگرام و وبسایت و همچنین از تماام خدمات جذاب ما مطلع گردید.

🛑برای دریافت مشاوره رایگان اسم و فامیل و شماره تماستون به شماره زیر ارسال کنید
09301391548

این موضوع واقعیت داره که تاپیک کردم ،و پیگیرم از طریق قانون،یک فرد دیگه عمل بینی انجام داده ،تکلم اش دچار مشکل شده ،شکایتش داخل نظام پزشکی ثبت شده،یک دختر خانم هست

تحت هیچ شرایطی پیش دکتر زهره متدین عمل جراحی انجام ندین، اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین

پیدا نکردی دکتر؟؟

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم

سلام خانم های مشهدی لطفا اگه مشاوره هم رفتید مطب دکتر های مختلف بیاید بنویسید نظرتون رو من خودم پیش وکیلی رفتم که ناراضی داشت، شمس اصلا مطب نداره و حس دکتر بهت نمیده، ناصری صدر همه راضی بودن ولی از خانم های نی نی سایت یکی واسم عکس فرستاد که ناصری صدر بینیشو خراب کرده بود، غلامی هم بعضیارو نا متقارن کرده بود بخشایی هم دو تا از دوستام رفتن پیشش ببخشید ریده رو صورتشون