مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
اگه حقوقش خوبه برو..دوم اینکه هیچ وقت دیر نیس برای مربیگری و ورزش من 37 سالمه و بیشتر از 10ساله ورزش حرفه ای میکنم بعد از ظهرها 4 روز در هفته بعد شرکت میرم باشگاه و تا پارسال مربیگری میکردم در کنار کارم ولی الان دلم میخواد این چندسال تا 40 دارمو واسه مسابقات برم چون بعدش دیگه شاید نتونم شرکت کنم..اتفاقا جوون هستید برای مربیگری ولی خوب چندسال باید خوب و پرکار ورزش کنید حالا تو هر رشته ای که میرید ولی بگم ورزش نه بیمه میشی ن امنیت شغلی دارید حداقل کارمندی میدونی سر ماه درامدی داری روش حساب کنی یا اخرش بازنشسته میشی ولی ورزش رو میتونی در کنار کارتون هم داشته باشید
ن این فکرو نکن من خودمو مثال زدم که بدونی سن نمیتونه جلوی پیشرفت ادمو بگیره من خودم عاشق رشتم هستم و گفتم تا 40و42حتما ادامه میدم ومسابقه شرکت میکنم بعد اونم بازم ورزش میکنم شاید نتونم مسابقه بدم شاید دوباره برم در کنار شغلم مربیگری کنم ...برو دنبال علاقت