2777
2789
عنوان

موندم سر دوراهی انتخاب شغل

237 بازدید | 23 پست

قراره برم مصاحبه توی شرکت بیمه معتبر،قسمت مالیش ولی اصلا کارمندی رو دوست ندارم علاقم ورزش و مربیگریه ولی حس میکنم دیگه دیر شده.27سالمه.شما بودین چیکار میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل اول برات آماده‌ست از دستش نده در کنارش برو ورزش و رشته ای که دوست داری رو دنبال کن اگه صفر باشی ...

مشکل اینه که از کارمندی و هرروز صبح زود بیدار شدن بدم میاد و میترسم اگه واردش بشم دیگه سخت باشه برام برم دنبال علاقم

مشکل اینه که از کارمندی و هرروز صبح زود بیدار شدن بدم میاد و میترسم اگه واردش بشم دیگه سخت باشه برام ...

عادت می کنی عزیزم

اتفاقا زود بیدار بشی بیشتر بهتر به کارات میرسی

با افتخار دختر ایرانم...💚
مشکل اینه که از کارمندی و هرروز صبح زود بیدار شدن بدم میاد و میترسم اگه واردش بشم دیگه سخت باشه برام ...

خب ورزش ادامه بده هروز عذاب نکشی !

دلم به یاد تو هم صحبت رقیبان استوگرنه با همه غیر از تو دشمن است هنوز

شغل اول اگرشرایط وحقوقش  خوبه برو

بعدهادرکنارش میتونی مربی گری هم داشته باشی

سنتون هم زیاد نیست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اگه حقوقش خوبه برو..دوم اینکه هیچ وقت دیر نیس برای مربیگری و ورزش من 37 سالمه و بیشتر از 10ساله ورزش حرفه ای میکنم بعد از ظهرها 4 روز در هفته بعد شرکت میرم باشگاه و تا پارسال مربیگری میکردم در کنار کارم ولی الان دلم میخواد این چندسال تا 40 دارمو واسه مسابقات برم چون بعدش دیگه شاید نتونم شرکت کنم..اتفاقا جوون هستید برای مربیگری ولی خوب چندسال باید خوب و پرکار ورزش کنید حالا تو هر رشته ای که میرید ولی بگم ورزش نه بیمه میشی ن امنیت شغلی دارید حداقل کارمندی میدونی سر ماه درامدی داری روش حساب کنی یا اخرش بازنشسته میشی ولی ورزش رو میتونی در کنار کارتون هم داشته باشید

اگه حقوقش خوبه برو..دوم اینکه هیچ وقت دیر نیس برای مربیگری و ورزش من 37 سالمه و بیشتر از 10ساله ورزش ...

چطوری میرسیدی عزیزم؟منظورم اینه که وقت داشتی به جفتش برسی؟هم شرکت هم مربیگری؟

همش حس میکنم هرسال که میگذره دورتر میشم از علاقم

ن این فکرو نکن من خودمو مثال زدم که بدونی سن نمیتونه جلوی پیشرفت ادمو بگیره من خودم عاشق رشتم هستم و گفتم تا 40و42حتما ادامه میدم ومسابقه شرکت میکنم بعد اونم بازم ورزش میکنم شاید نتونم مسابقه بدم شاید دوباره برم در کنار شغلم مربیگری کنم ...برو دنبال علاقت