2777
2789
عنوان

قهراومدم خونه بابام راهنماییم کنید

2391 بازدید | 104 پست

شوهرم کتکم زد یکی دوماه بود همش شکاربود ومیخواست دعوا درست گنه،هی صبوری میکردم تاچهارشنبه دعوامون شد وقهرکردم بادوتابچه،کلی فحش بدداد ازیقه لباسم گرفت پرتم کرداینوراونور.یکی دوبار فقط مادرشوهرم زنگ زده که حواست ب بچه ها باشه باتاکید😐،کاش میومدن بچه هارو ببرن اینقد تهدید وار میگن حواست باشه.بعدش بهم میگن اگه دلت تنگ شد زنگ بزن بیایم ببریمت خیلی زجرم میده این حرفشون.گوشی ولوازم خونه رو چنتا زد شکست،الان من چکار کنم بنظرتون 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

منم 100 روز قهر بودم آخرسر هم نیومد تعهد بده 

مردا خیلی وقیح شدن

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خونتو ترک نکن

خیانت نکنه 

من آثار خیانت رو دیدم ولی به قطعیت نرسیدم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

صبر کن خودشون بیان تو اصلا نگی ها بعدا سرکو...

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بنظرم خونتو ترک نکنخیانت نکنه من آثار خیانت رو دیدم ولی به قطعیت نرسیدم

بیرونم کرد

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اخرش چکارکردی

بزرگترهای فامیل جمع شدن به زور منو آشتی دادن

پسرم۶سال ونیم دخترم یک سال ونیم

وقتی با همچین ادمی زندگی کنی رو روان بچه هات تاثیر میذاره

..بخاطر اینده اونا جداشو

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️