2777
2789
عنوان

قمی هست توی سایت بیاد کمک لطفا

212 بازدید | 17 پست

سلام من و پسرم که ۹ سالشه تنهایی اومدیم قم واسه نذری که داشتم ... وایییی فکر نمیکردم خادما انقدر گیر بدن هیچ جا پسرمو نمیتونم همراهم ببرم. از گیت که میخوایم رد بشیم باید بره از گیت اقایون رد بشه کلی هم فاصله داره با قسمت خانوما. توی حرم هم میگن فقط قسمت خانوادگی میتونید برید و نذاشتن ببرمش زیارت ... همین اول کاری نصف موهای سرم سفید شد از بس حرص خوردم. شما جایی سراغ ندارین اطراف حرم سوییت ارزون باشه؟؟ خیلی از رفتارشون دلگیرم 

الهی به امید خودت...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه ولی خب واقعا اجازه ورود از گیت خانم ها نیست. به خادم ها اجازه بازرسی نمیدن. چون ماشالله بزرگ هست و نمیتونن به همه جای بدن پسر بچه ها دست بزنند

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

دلگیر نباش ۹سال بچه نیست یاد بده جایی قرار بزارین همو گم کردین پیدا کنین

نمیتونم همچین ریسکی کنم تو شهر غریب نذرم دو سه ساعتی طول میکشه. حالا تو شهر خودمون همیشه ازین کارا میکنیم ولی اینجا چون تنها و غریبم می ترسم دوساعت تنهاش بذارم. گفتم اگه تو سوییت باشه باز بهتره. ولی همه جا گرونه بالای ۸۰۰ تومن

دوماه پیش هم مشهد بودیم اصلا گیر نمیدادن

الهی به امید خودت...  
قبول باشه ولی خب واقعا اجازه ورود از گیت خانم ها نیست. به خادم ها اجازه بازرسی نمیدن. چون ماشالله بز ...

تو مشهد یه دستگاههایی داشتن با اونا میگشتن. البته اینجاش زیاد مهم نیست دنبال سوییت ارزونم دو سه ساعتی تنهاش بذارم برم به کارم برسم اما پیدا نکردم. 

الهی به امید خودت...  
سلام خانمخود حرم زائر سرا داره، از خادمین حرم سوال کنید راهنمایی تون می کنن. شنیدم فضای مناسبی هم دا ...

ممنون عزیزم امنیت داره یعنی پسرمو تنها بذارم اونجا؟؟ الان میرم سراغ میگیرم خدا خیرت بده

الهی به امید خودت...  
تو مشهد یه دستگاههایی داشتن با اونا میگشتن. البته اینجاش زیاد مهم نیست دنبال سوییت ارزونم دو سه ساعت ...

داخل حرم فضاهایی هست مخصوص بچه‌ها، فکر کن صحن حضرت زهرا باشه، چیزی شبیه کارگاه آموزشی یا مهدکودک. از خادمین سوال کنید.

قبول باشه منم تازه برگشتم از زیارت آره خیلی گیر میدن حتی به گردنبندمم که خیلییی کوچلو بود گیر دادن🤦 ...

ممنون عزیزم. 

من کاربری مو دوست دارم وگرنه انقد دلم پره کهههه به حضرت معصومه گفتم خودتون رو خیلی دوست دارم ولی دیگه شوق اومدن ندارم 

الهی به امید خودت...  
به یکی از خادمها مشکلتون رو بگید راهنماییتون میکنند

گفتم عزیزم گفتن قانونمون اینه ک پسرای بالای هفت سال نباید همراه مادرشون باشن

منم گفتم وقتی قانون گذاری میکردین ای کاش به فکر بچه های تک والد هم می بودین. چیزی نگفت دیگه. 

الهی به امید خودت...