2777
2789
عنوان

از کجا میفهمین یه پسری شکاکه یا نه

295 بازدید | 38 پست

با اخرین خواستگارم که قضیه مربوط به سال پیشه،  وقتی باهاش حرف میزدم، یه روز که سرکار بودم گوشیمو یه پنج شیش ساعت دستم بند بود نتونستم جواب بدم،  بعدشم که رسیدم خونه داشتم غذا درست میکذدم،  یهو دیدم همش زنگ میزنه،  بهش گفتم الان دارم ناهار میپزم نمیتومم جواب بدم،  تصویری زنگ زد ببینه کجام..البته که تماس تصویریشو هم جواب ندادم،  ولی حس کردم شکاکه،  از اون به بعد رابطمون خراب شد...  به نظرتون من قضاوتش کردم یا واقعا همچین ادمی شکاکه؟ 

من یه خواستگار داشتم هر سری میگفتم بیرونم 

باید تماس تصویری می‌گرفتم 

یا مثلاً جواب نمی‌دادم که واویلا بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون وقتی جواب نمیدادم شک میکرد، حق با اون بود یا من؟

نمی‌دونم خودمم یه خورده شکاکم و انتظار دارم 

حتما جواب بده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به بیرون رفتن و لباس پوشیدنم گیر نمیداد، ولی میگفت تور نرو، اونجا پر پسرای لاشیه

وآقا پسرای لاشی بود؟

خب اگ تا ی حدی بگه حق داره

ولی بیش از حد ن،باید بهت اطمینان داشته باشه