2777
2789
عنوان

لاغر ک شدم انشالله تا

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 40 پست
نون حذف. روغن حذف. برنج کم در حد ۱۰ قاشق. مصرف پروتئین. روزانه یک ساعت و نیم باشگاه

چند کیلو اضافه داری؟

چرا حالا که میخوای نون و برنجتو کم یاحذف کنی کتوژنیک نمیگیری؟؟؟

خیلی لاغر میکنه ها

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من ازشون ممنون نیستم. چون باعث شد من یه ادم گوشه‌گیر و منزوی و خجالتی بشم. چندین سال هس ک مسخرم می ...

بیخیال بابا،منم خیلی بخاطر لاغریم مسخره شدم و خندیدن بهم.توام یه مورد ازش پیدا کن هی بزن تو سرش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ن من ازشون ممنون نیستم. چون باعث شد من یه ادم گوشه‌گیر و منزوی و خجالتی بشم. چندین سال هس ک مسخرم می ...

خدا کمکت کنه حق داری از دستشون ناراحت باشی

واقعا چطور بعضیا به خودشون اجازه میدن ظاهر کسی رو حتی کوچکتر از خودشونو مسخره کنن

چیزی برای خنده پیدا نمیکنن؟؟

خیلی بی شخصیتی و بی فرهنگیه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نه اون ن. من چربی خون و اینا دارم نمیشع

اتفاقا چربی خون رو از بین میبره هااا

من تجربه دارم تو تاپیکام هست

خواهرمم باهاش ۳۰کیلو کم کرد

حیفه

با این روش لااقل گرسنگی نمیکشی

لاغری بنظر من خیلی خوبه.حتی اگ مسخره بشی. چاقی بده. بار روانی داره

فقط بار روانی نیست

هزارتا مرض باخودش میاره

خواهر برای سلامیت بکنن وگرنه میخای ۶۰ بشی من زیر ۵۵ ام بهم میگن اسکلت این مردم همیشه فضولن

اشکالی نداره بذار بهم بگن اسکلت. بخدا خوشحال میشم

البته دلیل اصلیم برا سلامتیمه. فشار خون و .... گرفتم. دلیل بعدیش برا قیافه‌مه ک خیلی بد شده. و کلی دلیل دیگ.

منتها این اخرین اولویتم هس. ولی خب فکر بهش برام لذت بخشه

نون حذف. روغن حذف. برنج کم در حد ۱۰ قاشق. مصرف پروتئین. روزانه یک ساعت و نیم باشگاه

عضو کانال لاغری رهتاک شو. من قبلا باهاش حدود 15 کیلو لاغر کردم و برنگشت، البته نه یهویی، آروم آروم. 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔