2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

451 بازدید | 13 پست

دوستان من نهمم و می‌خوام برم دهم 

من رشته انسانی رو انتخاب کردم 

در کنارش می‌خوام رشته برنامه نویسی رو ادامه بدم....

و در مورد برنامه نویسی تقریبا هیچی نمیدونم

باید چیکار کنم ؟ 

رشته برنامه نویسی نیازمند چی هست ؟؟؟

و میشه زیر نظر مشاور ادامه داد ؟

یا باید کلاس برم جدا ؟؟

از این تابستون می‌خوام شروع کنم...کسی می‌دونه دقیقا باید چیکار کنم؟ و چه کلاسی برم؟؟ 

اگه بخوایی برنامه نویسی یادبگیری فقط باید همین رشته رو بخونی 

خیلی تمرین میخواد

هم کلاس  بیرون میتونی بری که سریع ترپیش بری

هم بری ریاضی نظری و مهندسی کامپیوتر قبول بشی ازطریق دانشگاه. ک بنظرم طول میکشه وقتت و میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه نویسی ریاضی و زبان انگلیسی خیلی خیلی قوی میخواد 

میتونی از طریق کنکور رشته‌ش رو تو دانشگاه بخونی و بعد استخدام بشی ، حقوقش رو مطمئن نیستم ولی ۱۰ تا ۱۵ تومنه فک کنم ، بعضیا میگن ۷ ۸ تومنه 

اگه هم میخوای جداگونه بدون دانشگاه بخونی ، میتونی کلاس خصوصی برداری یا آموزش مجازی ببینی بعدا فقط بری مدرکشو بگیری 

چرا رفتی انسانی 

کارت سخته بخوای به جفتش برسی

برای شروع اول انتخاب کن تو چه حیطه از برنامه نویسی دلت میخواد کار کنی بعد برو چیزایی که لازمه رو یاد بگیر یکی یکی 

اینکه میگی برنامه نویسی میخوای یادبگیری خیلی خیلی کلیه باید بگی علاقت به چه قسمتیشه

اول سرچ کن ببین چه پیش نیازهایی باید یاد بگیری 

بعد دوره اصول و مبانی برنامه نویسی تو فرادرس رو ببین 

حوزه موردعلاقت رو انتخاب کن زبان‌هایی که بهش مربوط رو یاد بگیر 

مشاوره و اینا هم نمیخواد تا دلت بخواد آموزش رایگان هست 

بستگی داره چقدر گیراییت خوب باشهکلاس بری ممکنه بهتر باشهولی میتونی دوره های انلاینم بگیری منتهی خیلی ...

کجا باید کلاس برم؟؟؟

می‌خوام از فنی حرفه ای وارد این رشته بشم در کنار رشته انسانی

هرجا دارهفنی حرفه ای خوبهولی انسانی و برنامه نویسی باهم نمیخونه اصلا

خوب دیگه مجبورم 

خانوادم نمیزارن برم هنرستان 

می‌خوام در کنارش برنامه نویسی ادامه بدم ک اگر شد زود به در آمد برسم 

و اینکه نظرتون در مورد عکاسی چیه؟

اونم میشه زود به در آمد رسید ؟

سلام پیشنهاد میشه برنامه نویسی را زیر نظر یک استاد با تجربه بگذرونید

حالا دوستان گفتن ریاضی قوی و انگلیسی قوی میخاد اینطوری هم نیست ... ریاضی فقط برای یک حوزه های خاص هست مثل هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و ... که رشته های سختی از برنامه نویسی هستند وگرنه ساخت اپلیکیشن و ساخت وب سایت که ریاضی نمیخاد

انگلیسی هم در حد ابتدایی بلد باشی خوبه نیاز نیست مسلط مسلط باشید اما هرچی قوی تر باشید بهتره

-

شما بایستی یک دوره ی آموزشی جامع و کامل تهیه کنید که شامل مفاهیم اولیه برنامه نویسی و مبانی آن باشه مثل الگوریتم نویسی و فلوچات و ...

با عجله و اینجور که شما درخواست میکنی حس میکنم یه چیزی درباره ی برنامه نویسی شنیدی و گذری میخای تست کنی اگه مثلا در مدت کم یادگرفتی بری سمتش نگرفتی ولش کنی اصلا اینجوری کسی نمیتونه برنامه نویس شه ... اگه میخای برنامه نویس بشی باید مصمم و جدی وقت بزاری با حوصله ی فراوان و این شاخه به اون شاخه نپری

بیشتر از هرچیزی برنامه نویسی نیاز به تمرکز بالا داره

بازم سوالی بود دایرکت بدین

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

سلام پیشنهاد میشه برنامه نویسی را زیر نظر یک استاد با تجربه بگذرونیدحالا دوستان گفتن ریاضی قوی و انگ ...

سلام 

میتونم درمورد برنامه نویسی ازتون بپرسم ؟ 

درخواست میدم قبول کنید ممنونم

کی می‌شود نوای«اَنا المَهدی»تورا از سمت کعبه بشنوم"عَجّل عَلی ظُهُورک"