2777
2789
عنوان

بيچاره شدم 😭😭😭

291 بازدید | 19 پست

سوسک کابینت توی آشپزخونه ام زیاد شده سم امحا زدم لونه اشون پیدا کردم اشپزخونه شستم باز فراوانه تروخدا اگه کسی تجربه داره بهم بگه

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قبلا که مستاجر بودم قبل اینکه اثاث ببرم کل خونه رو باهاش سم پاشی میکردم میدیدم فرداش کلی سوسک مر ...

مرسی

سلام عزیزم 

ایکن۲۰ به همراه سایپرمترین تهیه کن 

یک جفت دستکش یک بار مصرف بگیر 

یک سطل بزرگ تهیه کن به اندازه ی ۶ لیتر آب 

آیکن را از پاک باز می کنی و یک نایلون هستش 

نایلون داخل پاکت را باز نمی کنی 

می ندازی داخل آب 

به همراه سایپرمترین مخلوط می کنی 

روز اول ۲ لیتر 

روز سوم ۲ لیتر 

روز ششم ۲ لیتر 

همه جا را سم پاشی می کنی جای  تاریکی ها 

اجاق گاز 

زیر سین‌ک 

حاشیه درها 

و...

از آب پاش می تونی از قوطی شیشه پاک کن استفاده کنی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
خیلی خوبه حتما بگیر

باشه میگیریم. ولی همش استرس دارم سوسکا تخم تو ظرفا نزاشته باشن بعد که جابجا کنم کل وسایل اشپزخونه ک سم بزنم نکنه تخما پخش بشن همه جا. وایی خارج گرفتم از دیدنشون

این اسپری کامن سم متفاوت هرچی بگی زدم نشد این یکی فقط جواب بود این سوسک ریزا مقاومن.، این سم آلوده میشه یکی بعد میره تو لونه اونه دیگ رو عین ویروس مریض میکنه ر، یک هفته بعد خبری از هیچ کدوم نیست، مارفتیم سفر اینارو گذاشتم برگشتم دیدم هیچی نیست،. سگ جوووون بودن ها خودم تعجب کردم، هیچی نگیر اینو بگیر تو دیجی. ی کالا موجود بود

باشه میگیریم. ولی همش استرس دارم سوسکا تخم تو ظرفا نزاشته باشن بعد که جابجا کنم کل وسایل اشپزخونه ک ...

خارش