2777
2789

دیگه هیچ امیدی به زندگیم ندارم تازه شیش ماهه بچم به دنیا اومده...هرچی منتظر موندم شاید خود قبلیش بشه بدتر شد اما خود قبلیش برنگشت.دیگه هیچ حسی بهش ندارم فقط بخاطر بچمه که دارم باهاش ادامه میدم...دعوا نداریم اما هیچ ارامش و دلخوشی ندارم حتی شادم نیستم مثل قبل چهارساله ازدواج کردم فقط سال اولش خوب بود بعد کل زندگیش شد گوشیش و گوشیش خونه که میاد دستشه تا وقتی دوباره میخواد بره بیرون هیچ کمکی بهم نمیکنه توقع هم داره و اعصابمو همیشه بهم میریزه حتی وقتی بچه گریه میکنه من حتی دستشویی هم باشم گوشیش اولویته بچه رو بغل نمیکنه تا من برگردم هه تنها خوبیش فقط اینه که خیانت نمیکنه که اونم تو سرم بخوره صدتا منت و حرف مزخرف بهم میزنه حالم دیگه داره از زندگیم بهم میخوره پشیمونم بچه اوردم که این بخواد پدرش باشه نمیتونم طلاق بگیرم...دلم نمیخواد پیش همه سرشکسته بشم اما دلمم نمیخواد دیگه حتی ببینمش💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچه میارید شماهایی که شوهرتون شوهر نیست

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
یکم بزرگتر بشه دخترت گوشی رو میزاره کنار میچسبه به دخترتون تجربه من که اینجوری بود

نه عزیزم الان سه ساله همینه...تو دوران بارداریم گفتم بزارش کنار کمش کن عادت کنی بچه یاد میگیره گفت کلا بچه بدنیا اومد میزارم کنار بد اموزی نداشته باشه بدنیا اومد بدتر شد حتی🫠

خب اینکه خیانت نمی کنه خیلی خوبه ریشه یابی کنید ببینید چرا اینطوری شده بعد دنبال راه بگردید که غیر مستقیم از گوشی دورش کنید کانال های همسر داری دنبال کنید راهکار میدن  ان شاء الله کانون خانواده تون از قبل هم گرمتر میشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

گلم مولتی ویتامین خوب بخر استفاده کن دچار ضعف وام خونی شدی اون دختر کوچولوی ناز  به مامان خوشگلش نیاز داره ، این حالت هات طبیعی بعد از زایمان همه خانم ها دچارش میشن از مردهای ایرانی هم توقع شعور و فهم نداشته باش بچسب به دختر شاخه نباتت