2777
2789

باید بگم که متاسفانه امسال کنکور دارم و خب دارم سعی میکنم که پیش ببرم با کلاسا و خب کافیه که شب شه تا من برم دفترچه ی کنکورو نگاه کنم و اینکه چرا چیزی یادم نمیاد باعث شه تا الان خوابم نبره:((

اینکه ظهرا نخوابم یا صبح زود بیدار میشم ولی واقعا نمیدونم چیجوری این استرس لعنتیمو کنترل کنم یک سال استرس داشتن واقعا وحشتناکه:"(

تنها پیشنهادم بهت اینه که بری پیش روانشناس 

اگه تشخیص داد که به روانپزشک نیاز داری به اونم مراجعه کن

میتونی از قرص ملاتونین استفاده کنی ولی در حد یکی دو شب که خوابت تنظیم بشه 

کتابخونه برو که مجبور بشی یه ساعت مشخص بیدار بشی

قبل خواب با کسی چت نکن و با خودت بگو فردا کلی میخونم و با انگیزه بخاب که زود بیدار بشی

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیتونم کنترل کنم هی میگم از ساعت ۱۰ میخوابم ۶ بیدار میشم به کارام برسم نمیشه،یا فیلم و سریال می ...

کاش کتاب میخوندم کاش همه ی اینکارو میکردم ولی با زل زدن به سوالای کنکور و اینکه چرا نمیتونمش خودمو دیوونه نکنم تا صبح و خب از اونور واقعا شیش و هفت بیدار میشم:)) شاید بنظر خوب بیاد ولی خودمم میدونم از استرس نمیتونم بخوابم

کاش کتاب میخوندم کاش همه ی اینکارو میکردم ولی با زل زدن به سوالای کنکور و اینکه چرا نمیتونمش خودمو د ...

برو پیش دکتر، یه سال با تمام سختی بخون ایندتو بساز ،اولش استرس عادیه بعدا سوالارو فول میشی

موفق باشی 

یه چیز دیگه هم اینه که سعی کن طرفای غروب لبنیات بخوری باعث میشه شب بخوابی 

دمنوش گل گاو زبون و ... هم بعضی شب ها بخور به خاطر استرست

و کلا نگران نباش با استرس که چیزی حل نمیشه باید حواست به سلامتیت باشه