2777
2789
عنوان

حس ششم🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 375 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

حسم درمورد ماه ها اشتباهه بیشتر وقتا😂فروردین؟

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

دستش ب دهنش میرسه عاشقش میشم؟

بله گلم وضع مالیش که خوبه.. و عاشقش میشی❤

بله گلم وضع مالیش که خوبه.. و عاشقش میشی❤

ولی من ۳۱سالمه امید ندارم دوباره گلم ازدواج رقم بخوره کسی تو رندگیم نیس اصلا

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
اینم نه

ای خدا😂😂😂بگو دیگه فکر کنم حسم تعطیل شده

ولی من ۳۱سالمه امید ندارم دوباره گلم ازدواج رقم بخوره کسی تو رندگیم نیس اصلا

عزیزم شوخی میکنی دیگه؟ 😐۳۱ سال که خیلی کمه خیلیا برای اولین بار ۴۰ سالگی ازدواج میکنن اونوقت تو امیدی نداری؟! 

یه حدسی بزن شاید درست بود

فروردین که نبودی، اردیبهشتم نبودی خردادم که نبودی تیر و اسفند و دی هم نبودی.... شایدم شهریور باشی اصلا😂

عزیزم شوخی میکنی دیگه؟ 😐۳۱ سال که خیلی کمه خیلیا برای اولین بار ۴۰ سالگی ازدواج میکنن اونوقت تو امی ...

بحث اینه گلم ادم درست پیدا نمیش وادم ترسیده میشه من الکی مهر طلاق خورد تو شناسنامم زندگی نکردم وزندگی مشترکی نداشتم.ولی نابود شدم.طرفمم میخواست بره از ایران من نه،دیگ ادم خوبی وادم حسابی با لول نیس

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
بحث اینه گلم ادم درست پیدا نمیش وادم ترسیده میشه من الکی مهر طلاق خورد تو شناسنامم زندگی نکردم وزندگ ...

عزیزم الان که باتجربه تر شدین بهتر انتخاب میکنین... و انشالله ادم خوبی سر راهتون قرار بگیره اگرم نگرفت حتما حکمتی توش بوده... ❤