2777
2789

اسم نی نی یار نمیارم 

نه اینکه ازشون بترسم برا اینه ک حفظ آبرو خواهر و برادر انسانی برام مهمه یکیم نمی خوام کارما پس بدم 

ولی فکر کنم اون نی نی یار دوستمو با من اشتباه گرفته 

چون هم منو دوستم تو خیلی نظرات و شخصیتی مثل همیم هم من ی غلطی کردم ب خاطری ک از خونواده خودمو نامزدم پناه بردم خونه دوستم، با گوشی و شماره دوستم عضو اینجا شدم و ی مدت یواشکی با گوشیش میومدم اینجا...... تا از شانس من دوستم فهمید اولش باهم قهر بودیم بعد با صحبت حلش کردیمو بهم کمک کرد مشکل خونوادگیمو ارتباط با نامزدم بهتر شد ولی هنوز با خونواده و نامزدم سردیم باهم 

امشبم فقط همین امشب دوستم گوشیش داده دستم تا به همه و نی نی يارا بگم بابا شماها ما رو باهم اشتباه گرفتین، با من لج کردین اون چ گناهی کرده بعدم کاربرا لازم نیس کارآگاه بازی دربیارین.....چون نتبجتون الکی هس 

آخه ي مدت گیر دادین ب کاربری من و منو تعلیق کردین حالام کاربری دوستم و دوستمم دیشب الکی تعلیق کردین....... 

بخدا تعليق و گزارش الکی اینا همش حق الناسه

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بعد فوقش بگیم منو دوستم گناهکار 

باید هرکی از خودش بپرسه ما چکاره ایم که بنده های خدا زود قضاوت می کنیم گناه می کنه خب گناه می کنه امر به معروف و نهی از منکر گذاشتند برای این مواقع، خدا نیستیم که بنده شو زود قضاوت کنیم، فکر می کنی باید بنده گنه کار مجازات بشه،  باز ما نه خداییم نه قاضی، به این آدم های زود قضاوت گر باید بگیم به توچه مگه خدایی؟؟؟! ، خدا خودش می دونه چطور مجازاتش کنه، تو فقط فرهنگ سازی درستت بکن

اگر بهت ظلم کرده بحثش جداس خدا خودش گفته می تونی باهاش بجنگی ولی نباید از حدمون جلوتر بریم چون ما خدا نیستیم و از حد مون جلوتر بریم با خدای اون بنده طرفیم دیگه......

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

اگرم ب کسی برخورد، خواهشا تعلیقم کنین ک هوس نکنم با گوشی دیگه با شماره دوستم بیام این جا..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو ۳ روز به دلیل فحش و ناسزا تعلیق کردن

ولی من اصلا چیزی به کسی نگفته بودم موندم اصلا

هرچیم بهشون پیام دادم جواب منو ندادن

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
بیکاریاا

آره بیکارم ک حرمت دوستمو دارم 

منو ۳ روز به دلیل فحش و ناسزا تعلیق کردنولی من اصلا چیزی به کسی نگفته بودم موندم اصلاهرچیم بهشون پیا ...

فکر کنم ب خاطر مشکلی باسه ک تاپیک قبل گفتم، می ترسم اینجا بگم دعوا بشه 

آره بیکارم ک حرمت دوستمو دارم

اگه عاقل باشی رو دوستیای اینجا حساب نمیکنی که خودتو براش فدا کنی 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

وامگه نی نی یارابیکارن اونا حتی توجه نمیکنن به نام کاربری هاانقدرسرشون شلوغه

چون قشنگ شیفت ی نی نی بار هم این بلاها سر من اومد هم سر دوستم، رفتار این نی نی بار با هردومونم مث هم بود 

من نفهمیدم چه احتیاجی به گوشی دوستت داشتی؟ مثلا من با شماره مامانم عضو بشم لازم نیست با گوشی مامانم ...

چون اون قدر اختلاف بین مون بود اختیار گوشی خودمم نداشتم، تو بعضی تاپیکام هنوز مشکلات مون هس 

اگه عاقل باشی رو دوستیای اینجا حساب نمیکنی که خودتو براش فدا کنی

دوست خودمه ک هر دومون عضو اینجا شدیم 

دوست خودمه ک هر دومون عضو اینجا شدیم

اها

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله