بعدش تحت نظر متخصص آزمایش دادید یا دوباره به طور طبیعی باردار شدید؟دکتر من گفته یه بار سقط نیازی به پیگیری نداره ولی من میترسم بازم اون بلا سرم بیاد چیکار کنم؟از طرفیم هرجا رفتم چون بارداری اولم بوده بهم اهمیت نمیدن و حرف دکتر خودمو میزنن
همه رو داده بودم دوبار پیش دوتا دکتر متفاوت هم انجام دادم تحت نظر پزشک غدد هم بودم بخاطر تیروئید از ...
انار، به قبل بارداری زیادبخور برای تشکیل قلب خوب
بعدخواست خدادرنظربگیر، قبلی حتمابه صلاح نبوده
منم تیرماه پارسال یک سقط داشتم
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
من دوماه پیش سقط کردم ، شوهرم زیر نظر متخصص اورولوژیه خودمم میخوام قبل اقدام بعدی ازمایش هورمونی بدم ...
من آزمایش هورمونی هم دادم همه چیم اوکی بود ولی شوهرم تاحالا آزمایشی نداده یه آزمایش هست که میگن برای نازایی اون ۱۳ میلیون هزینشه که برای سقط های مکرر انجام میدن نمیدونم برم اصرار کنم برام بنویسن یا یه بار دیگه امتحان کنم
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
انشانه بسلامتی زایمان کنید عزیزمخودتون بعد سقط دیر اقدام کردید؟
۲ماه ونیم بعدتقریبا اقدام کردم
دکتر...نرفتم
اماسنتی رفتم
انشانه بسلامتی زایمان کنید عزیزمخودتون بعد سقط دیر اقدام کردید؟
دکتررفتم آزمایش قبل باردازی و سونو...دادم
من آزمایش هورمونی هم دادم همه چیم اوکی بود ولی شوهرم تاحالا آزمایشی نداده یه آزمایش هست که میگن برای ...
نمیخواد، بره متخصص اورولوژی بگید که سقط داشتید واسش یه سونو بیضه و یه ازمایش اسپرم مینویسه اگه واریکوسل یا ضعف اسپرم باشه دارو و اینا میده ک بارداری بعد باز سقط نشه ،، البته دکتر به شوهرم گفت یه سقط میتونه طبیعی هم باشه و مشکلی نباشه ولی خب ادم جانب احتیاط خودشو چک کنه بهترع