2777
2789

بعدش تحت نظر متخصص آزمایش دادید یا دوباره به طور طبیعی باردار شدید؟دکتر من گفته یه بار سقط نیازی به پیگیری نداره ولی من میترسم بازم اون بلا سرم بیاد چیکار کنم؟از طرفیم هرجا رفتم چون بارداری اولم بوده بهم اهمیت نمیدن و حرف دکتر خودمو میزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه چی میدونن میگن دیگه شما نترس هرچند ترست طبیعیه انشالله برای دفعه بعد لوبیا سبز و آجیل زیاد بخو ...

اتفاقا سر همین کلی آجیل خوردم خیلی مراقب بودم مکمل بارداری میخوردم فولیک اسید ویتامین د خیلی مراقب خوردو خوراکم بودم نمیدونم چرا اونطوری شد دیگه از بارداری میترسم خیلی سقط دردناکی هم داشتم

آزمایش های قبل بارداری بازم بده فقط

همه رو داده بودم دوبار پیش دوتا دکتر متفاوت هم انجام دادم تحت نظر پزشک غدد هم بودم بخاطر تیروئید از ۶ ماه قبل هم فولیک اسید خوردم هم مکمل های پیش از بارداری فکر نکنم هیچکس مثل من پیگیر بوده باشه همون ماه اول اقدام هم باردار شدم

اتفاقا سر همین کلی آجیل خوردم خیلی مراقب بودم مکمل بارداری میخوردم فولیک اسید ویتامین د خیلی مراقب خ ...

حتما یه حکمتی داشته گلم دفعه بعد قطعا بارداری خوبی خواهی داست خیلیا رو دیدم که میگم

همه رو داده بودم دوبار پیش دوتا دکتر متفاوت هم انجام دادم تحت نظر پزشک غدد هم بودم بخاطر تیروئید از ...

به شوهرت هم دارو و غذاهای تقویتی بده حتما

دکتر من که گفت دوباره مثل قبل باید آزمایش قبل بارداری بدی فولیک اسید بخوری 

به شوهرت هم دارو و غذاهای تقویتی بده حتمادکتر من که گفت دوباره مثل قبل باید آزمایش قبل بارداری بدی ف ...

شوهرم قلیون زیاد میکشه خوابشم تنظیم نیس نمیدونم شاید مشکل از اون بوده باشه