2777
2789

شنیدم میگن هیالورنیک اسید و کوکونات ملاژن و ایمیدین 

من نمیخوام صورتم تپل بشه 

و میخوام تاثیر اش سریع باشه 

چیو معرفی میکنید ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابجیم صورتش لاغره دوست داره چاق بشه

چی پیشنهاد میدین

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

یکم خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدرد کسی بخوره

تو تاپیک ها دیدم همه میگن پوستشون شل شده یا چین و چروک پیدا کرده، تیره شده یا خطوط پنجه کلاغی دارن و...

دو سع تا کاربر دیگه هم دیدم که همین موضوع و جواب داده بودن خیلی خوب دوستان بهترین چیزی که تو روتین پوستیتون میتونید برای این مشکلات استفاده کنید رتینول هست البته که قبل از هر چیز باید پوستتونو بشناسید و از شوینده و آبرسان خوب و مناسب خودتون استفاده کنید که تو شوینده ها من سراوی و آبرسان ها کلینیک ، اوردینری و سراوی و توصیه میکنم البته اینا هر کدوم برای پوست های مختلف دارن . 

یه چیز تا یادم نرفته . خانما ضد افتاب و فراموش نکنید وگرنه همه ی این روتین ها بی فایدس
رتینول مشتق شده از ویتامین آ هست 

رتینول به درم نفوذ میکنه و باعث تولید الاستین و کلاژن میشه 

این دو تا ماده یاعث پرکنندگی خطوط و رفع چین و چروک میشن و منافذ بزرگ هم میبنده که خاصیت ضد جوش هست

لایه برداری میکنه لک ، جوش و اکنه رو میبره بافت و رنگ پوست یکنواخت میشه . خطوط پنجه کلاغی مسلاسما تیرگی زیر چشم و...

خلاصه رتینول عالیه و حداقل چند هفته باید استفاده بشه تا تاثییر بذاره . کلا رتینول به معجزه ی سرم های پوستی مشهوره

توی رتینول ها من توصیه م ، سراوی و اوردینری هستش البته ایرانی ها هستن ولی خب کیفیت خاصی ندارن دیگه خودتون میدونید 

روش مصرفشم بهتره یک شب درمیون یا هفته ای 2 بار استفاده بشه اونم شب ها . با بقیه اکتیو های پوستی استفاده نکنید که ممکنه حساسیت نشون بده 

اگر باردارید استفاده نکنید چند ماه قید خیلی خوشگلی و بزنید   

فقط حواستون باشه این خارجی ها مثل نقل و نبات فیک دارن که خیلی از فروشنده هم حتی نمیدونن دارن فیک میفروشن دو سه تا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران .فقط دومیه فروشگاه سیسمونیه ولی آرایشی های اصل هم داره 

تو گوگل بزنید اوردینری استور یا فیتو اوردینری استور میاره براتون

حالا خودتون از هر جایی میخرید بخرید فقط حواستون باشه معتبر باشه چون واقعا فیک اینا خیلی زیاده   

یکم خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدرد کسی بخورهتو تاپیک ها دیدم همه میگن پوستشون شل شده یا چین و ...

خیلی دیر پیامت رو دیدم ولی عمیقا ازت ممنونم که تجربه ات رو در اختیارم گذاشتی 

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه یک میلیون و پانصد هزاری بره لیزر
یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی صرف درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش آشغاله
یهروز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد
الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم
کلا چهرم عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش
منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده
این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش 

09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید
دعا در حق دیگران برآورده میشه

یکم خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدرد کسی بخورهتو تاپیک ها دیدم همه میگن پوستشون شل شده یا چین و ...

سلام ممنون بابت توضیحاتت ، فقط درمورد ضدآفتاب وقتی خونه ایم لازمه ضدآفتاب بزنیم ؟ چون پوستم به انواع کرم آرایشی و حتی ضدآفتاب حساسه بعدش جوش میزنم 

سلام ممنون بابت توضیحاتت ، فقط درمورد ضدآفتاب وقتی خونه ایم لازمه ضدآفتاب بزنیم ؟ چون پوستم به انواع ...

اگر حساسه احتمالا ضد افتابت نمیسازه سنتلا رو امتحان کن اگه میتونی تو خونه اگر اکتیو پوستی داری مثلا ریتنول یا نیاسینامید یا لایه بردار ها حداقل یک بار در روز و بزن 

اگر حساسه احتمالا ضد افتابت نمیسازه سنتلا رو امتحان کن اگه میتونی تو خونه اگر اکتیو پوستی داری مثلا ...

مرسی گلم تازگیها میگن ضدآفتاب نزنید سرطانزاست و این حرفا ،آدم واقعا نمیدونه چیکار کنه