2777
2789
عنوان

کلافه 😐😐

57 بازدید | 8 پست

شمام این موقع شب که میشه کلافه و بیقرار میشین یا فقط من اینجوریم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توهمم میزنم یکم

واییی خیلی بده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
من از صبح اینجوری ام شبا ام خیلی دیر خوابم میبره

نه من فقط شبا

من تو روزم این شکلیم

😐😐😐 نه تو روز خوبم

من توی شب ارومم ولی صبح کلی کار ریخته رو سرم گرمم هست

آها نه من نمی‌دونم چرا شبا اینجوری میشم 

همش دلم میخواد یکی نازمو بکشه😂😂