2777
2789
عنوان

دوری از پدرومادر خیلی بده

117 بازدید | 15 پست

اگه نزدیک هستید بهشون قدر بدونید

الان یه هفته اس خونه پدر و مادرمم و فردا باید برگردم تا یه سال دیگه 

چون بخاطر کارم و کار همسرم و درس بچه‌ها نمیتونم بیام

یعنی الان حالم داغونه

هرآن میگم نکنه آخرین بار باشه💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه با ماشین ۵ دقیقه باهاشون فاصله دارم هر موقع خونه خودمم و یادشون میفتم چشام اشکی میشه 🥺

خوش به حالت و خدا برات حفظشون کنه

مامانمم از صبح دلش گرفته و گریه میکنه و مدام میگه نرین اما خب نمیشه ولی کاش میشد 

همش میگم‌کاش میشد برگردم دورانی که ۲۴ ساعته اینجا موندم فردا برم انگار بی کسم کل تفریحم این میشه که فقط ۵ دیقه زنگ بزنم به مادر پیرم

بدبختی اینه کل فامیل من اینجان

درسته خیلی سخته عزیزم اشکم در اومد 😞 من 5دقیقه با ماشین فاصله هست اما هروقت دلم تنگ شد اجازه ندارم برم چون شوهرم نمیزاره بااینکه هیچی نشده بینشون فقط دوست داره هرروز خونه پدرمادر خودش باشه 

هیچوقت حلالش نمیکنم ازاین بابت

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

29سالمه و پنج دقیقه فاصله 

اما احساس میکنم یه دختر بچه ای هستم که گریه کنان دنبال آغوش پدر مادرمم همیشه 

حداقل تو میگی دوریم خودتو قانع می‌کنی من چی 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

درسته خیلی سخته عزیزم اشکم در اومد 😞 من 5دقیقه با ماشین فاصله هست اما هروقت دلم تنگ شد اجازه ندارم ...

میفهمم حالتو

ایشالا خدا بهش بفهمونه که کار درستی نمیکنه

بدترین ظلمه دوری از پدر و مادر

من خانواده ام پیشم بودن اما برادرم برد اونارو جای‌دیگه و دور کرد الان ۸ ساعت راه داریم

یعنی دلم میخواد بلند بلند گریه کنم دلم شدید گرفته 

الهی بگردم براتایشالا اخلاقش درس بشه اجازه بده

ممنون عزیزم انشالله خدا پدرمادرتو عزیزاتو برات حفظ کنه اینارو گفتم بدونی بدترازاینام هست خودتو ناراحت نکن دیگ قسمت هرکی یجوریه

خوش به حالت و خدا برات حفظشون کنهمامانمم از صبح دلش گرفته و گریه میکنه و مدام میگه نرین اما خب نمیشه ...

وقتی ادم از خانوادش جدا میشه قدر دوران مجردی که ۲۴ ساعت کنارشون بود رو میفهمه ، حیف که دیر میفهمیم 😢😢