2777
2789
عنوان

وای وای گند زدم توروخدا بیاید

346 بازدید | 19 پست

با پیج فیک ی کاری کردم طرف بلاک کرد الان فهمیدم پیج اصلیمم بلاک شده آیدیش نمیاره الان میفهمه منم؟پای کل حیثیت و آبروم وسطه توروخدا بگین  

هیچ جوره نمیشه پیج اصلیمو ازبلاکی در آورد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چیکار کردی مگه؟

هیچی فقط ی پیام از طرف یکی دادم با ی فیک خواستم ببینم جواب اون آدمو میده یا ن که کلا زد بلاک کرد دوس دارم برقصم که جواب نمیده یا موندم زار بزنم که پیج اصلیم براش بلاک شد🥲😂😂😂😂😂

نه اون که از کجا میخواد ربط اصلی و فیکمو بدونه ولی ی گزینه رو میزنی همه ی پیجای طرف ازون شماره بلاک ...

نمی‌دونم اگه با پیج اصلیتم آیدیشو میزنی و بالا نمیاره بلاکت کرده ولی اگه میاره بلاکت نکرده 

نه اون که از کجا میخواد ربط اصلی و فیکمو بدونه ولی ی گزینه رو میزنی همه ی پیجای طرف ازون شماره بلاک ...

آره خب اگه پیج اصلی و فیکت دو تا با یه شمارن درسته همون قسمتو هم ممکنه زده باشه

آره خب اگه پیج اصلی و فیکت دو تا با یه شمارن درسته همون قسمتو هم ممکنه زده باشه

اره بی صاحاب جفتش یکیه اصلا فک میکردم هرکاری کنه ولی بلاک چرا بیشعوووور ی زمانی اون آدمی که از طرفش به این پیام دادم خیلی عزیر بود انتظار هر حرکتی داشتم جزاین