2777
2789
عنوان

کسایی ک ا دوست ضربه خوردن

302 بازدید | 21 پست

بیایین بگین چکار کردن تجربه بشه برامون

من خودم صمیمی ترین دوستم وقتی با دوس پسرم کات کردم گفتم پیامش بده ببین در چ حاله پیامش داد بعد ۱ماه دوسپسرم میگه رفیقت پیامم میده اعتماد کامل بش داشتم باور نداشتم شات برام فرستاد منم بل دوس پسرم کات بودم واس مهم نبود ولی دوستمو بی صدا کنار گذاشتم اصلا بهشم گلایه نکردم 

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

عنوانتو عوض كن بپرس كيا از دوست ضربه نخوردن؟؟؟؟

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یکی دوست بودم کنار گذاشتمش ولی خیلی دلم براش تنگ شده تقصیر من بود 

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

من ی دوست صمیمی داشتم میدونست با دوست پسرم خیلی اوکیم و دوسش دارم خودش ازدواج کرده بود یکی از دوستاش از دوست پسرم خوشش میومد ی سری باهم بیرون بودیم دیرم زنگ زد ک فلانی اومده خونمون دختره رو میگفت هیچکسم نیست بلند شو بیا اینجا کلیم ب خودش رسیده ها

هنگ کردم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگ پسرا مث دختران؟اکثرا دخترا حسودن

ادمى كه ذاتش خراب باشه دختر و پسر نداره كه

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
من ی دوست صمیمی داشتم میدونست با دوست پسرم خیلی اوکیم و دوسش دارم خودش ازدواج کرده بود یکی از دوستاش ...

اخرش چیشد ؟

آخه بعدش فهمیدم، چقد زمان خوبی از زندگیمو پای این دوست گذاشتم، دوره کنکور بود و زمانم ارزشش طلا

دقیقا من یجورایی راهنمای دوستم بودم خیلی کمکش کردم 

اخرش چیشد ؟

هیچی گوشیو گرفتم گفتم منم بیام خونتون قطع کرد بعد اومده بود جلو درمون ک اون دنبال دوستم بود

ی بارم مامان اون دختره زنگ زده بود ک دخترم میخوادت واینا باهم بودیم اون موقعم رو ایفون بود زنه دوست مادرش بود گفت اگه دخترمو نمیخوای خودم چی 

اصن هنگ کردم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️