2777
2789
عنوان

کیا مثل من فکر میکنن از دنیا غقبن

116 بازدید | 7 پست

24سالمه مجرد دانشجوی پیراپزشکی ام هنر دیگه ای ندارم ...خیلی سر در گمم 

هربار یه فکری میزنه به سرم بعضی وقتا میگم کاش برم یه لاین آرایشگری و یاد بگیرم ولی پول ندارم وابستگی مالی خیلی بده درحالی همسنام مستقلن و یا ازدواج کردن ...

من واقعا عقبم 🥲💔💔

تا کلاس دهم بیشتر نتونستم بخونم همون دهم ازدواج کردم 

الان دوستام و هم سن و سالام بیشتراشون فرهنگیان اوردن 

حقوق میگیرن 

یا خیلیاشون سر کار هستن تو ۱۹ سالگی 

ولی من هیچ 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا عقبم 🥲💔💔تا کلاس دهم بیشتر نتونستم بخونم همون دهم ازدواج کردم الان دوستام و هم سن و سالام ...

شما که ازدواج کردی زندگیتو تشکیل دادی در کنارش یه مهارت یاد بگیر

با اجازه استارتر جوابتون توی این تصویره...

برای انجام هر کاری هیچ وقت دیر نیست هرچیزی موقعی برای خودتون داره مهم اینه شما ناامید نشید و به وقتش شروع کنید و هدف داشته باشید و بخواید     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

سنت که هنوز سنی نیست عقب و جلو باشی ، سن ازدواج که از ۲۵ سالگی تازه شروع میشه ، همه جا استخدامت میکنن ، فرصت داری کلی کاراموزی بری نخواستی ول کنی، محیطهای مختلف کارو ببینی ، آدمای مختلف رو بشناسی ، مغزت تازه اس کلی زبون یاد بگیری ، بدنت هنوز نرمه میتونی ورزش زو شروع کنی ، خلاصه که برای همه کار سنت خوبه … من که بیست سال حدودا بزرگ‌ترم اینو بگم باز یه چیزی ، برو خدا زو شکر کن همین سن یه سرمایه اس 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹