2777
2789
عنوان

باید برم برا زایمان یه لحظه میاین

136 بازدید | 18 پست

سلام خانما هفته ۳۹ و ۳ روز بارداری دکترم گفته دوشنبه بیا بستری شو که با قرص و آمپول بچه رو بدنیا بیارن.اخه وزنش یکم بالا  هست.

فقط یادم رفت بپرسم شبش چی بخورم اصلا صبونه بخورم و برم.فردا هم نیستن مطبشون که بپرسم .کسی تجربه داره.

دعا کنین خودم با درد برم نخوام آمپول بزنم🥺

این نیز بگذرد.پس انشاالله به بهترین وجه بگذرد.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وزنش سنگینه خیلی مراقب باش ...اجیم بچش سنگین بود طبیعی نتونست دیر بردنش اتاق عمل بچش کمبود اکسیژن یا همون c pشد 

تورو خدا خیلی مراقب باش نتونستی به دنیا بیاری کولی بازی و داد و هوار راه بنداز ببرنت اتاق عمل 

دکتر آبجی من که گفت هرچی دوست داری بخور ، اصلا به این فک نکن که سبک بخوری خوبه

شما هم هرچقدر دوس داری بخور ،ولی مقوی باشه ، کباب بخور و صبحونه هم حلوا درست کن بخور 

انشاالله بسلامتی به دنیا میاد 

واای استرس گرفتم

عزیزم نگران نباش

انشاالله به راحتی زایمان کنی و بچه اتو صحیح و سالم در اغوش بگیری

براتون سوره قدرخوندم

اگه خواستی منم دعا کن🙏❤🧡🤍

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
عزیزم نگران نباشانشاالله به راحتی زایمان کنی و بچه اتو صحیح و سالم در اغوش بگیریبراتون سوره قدرخوندم ...

وای ممنونم مهربون حتما دعا گوی شما هستم

این نیز بگذرد.پس انشاالله به بهترین وجه بگذرد.آمین